Здравейте.Живея с приятеля си вече от половин година,самостоятелни сме.И всичко беше наред,но от известно време се случва нещо.Той се държи по отдръпнато и не е толкова мил като преди,което е нормално да не е толкова мил,щом като вече ме има,всички мъже са така.Но вече 2 дена заради него не спирам да плача,много ми е мъчно.Вчера,като станах него го нямаше и му звъннах да питам къде е и той ми каза ''Където си искам'' и ми затвори.Аз се обидих и се прибрах в нас и цял ден му звънях,той не ми вдигаше.И днес дойде в нас без да очаквам на мен ми беше гадно и бях се заввила в кревата през глава и не спирах да плача и той влезна и ме завари така,обаче не обърна никакво внимание...После го питах къде е бил вчера и той ми каза,че си е бил в тях.учудих се много,винаги сме заедно аз живея в тях не ми се е случвало да се прибера в нас и той да не ми звънне да ходя в тях... И го питах тогава защо не ми е звъннал и той ми каза ''За да не те събудя,нали по цял ден спиш'' Което не е вярно по принцип ставам към 10,но вчера ми беше лошо и спах до 2 на обяд.И после отиде нанякъде и аз му звъннах и му казах да дойде при мен и той ми каза ''е кво да права при тебе'' и аз му казах ми да ме видиш и той каза ''е кво ше те гледам''.И така проблема бил,че не съм чистила и не съм оправяла в тях,а той е много голям маниак на тема чистота.Аз преди оправях всичко,но от известно време ме е хванал мързела.И затова се сърди.Сега отиде в Ихтиман за 2 дена... Имам чувството,че иска да се отърве от мен...