- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мисля да отида до морето за един ден. Дали ще се смажа от път?
Начи, писна ми- никой нема време, нема пари, нема не знам си кво и не може да дойде на море. Ба ли го, аз на никой не му искам пари бе, аз сипвам бензина все пак.
И сега мисля да отида сам, смятам да тръгна в 12 вечерта тия дни и да стигна към 5-6 сутринта, после до 21 на плажа ще си отлежа, посля ям до 00:00 и карам за софия. Дали ще ми дойде много пътя?
То че много ще ти дойде пътя е сигурно,ама няма ли да умреш от скука сам?
еми не знам, има две мацки, с които исках да отида (може и за повече дни) ама и двете на работа, нямало време еди си какво. писна ми, за това сам...
Аз сега съм на море и..абе не ти препоръчвам..аз се размазах от път,а не карах![]()
Стой поне 2-3 дни
е добре бе пътя е 450 км. до варна в посока, съвсем нормално е, и пътя си е ок.
съвсем скоро ходих до търново 2 пъти за 2 дни и ми нямаше нищо (общо около 900 км)
даже до бургас ще ми е по-бързо, към 380 км май е вече. средно със 150 км/ч по магистралата за пловдив и 120 междуградско ще съм за 3 часа само. че аз от люлин до унсс съм пътувал по 1 час навремето![]()
Последно редактирано от assd : 06-24-2012 на 20:28
Ако стоиш повече от няколко часа на плац ше се изпържиш яко. А и 800 км 5 на 100 да ти гори колата ще отидат към 120-130лв само за бензин![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Много ще ти дойде. Тва са минимум 5 часа път в едната посока (ако си за Варна). Освен това ще изгориш на плажа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На отиване и на плажа всичко ще е ок, но вечерта ще си капнал заради водата и жегата, няма да има къде да се изкъпеш качествено, ще ти се сплъсти косата, ще имаш пЕсък в краката и ще КРАЙНО отпаднал заради напрежението във водата и после леженето на плажа.
Сценарият, който описваш го правих всяка седмица между 18-20г като бех. Но винаги с приятели, да има с кой да говориш, да се хилиш, да те провокира да не задремеш.
Ако си авантюрист - давай. Моят съвет е недей САМ.
Как ми се ходи на море...![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ехеее аз дето съм на 2 часа път с влак понякога ми се струва, че няма смисъл за 1 ден да ходя...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Аз дето съм от Варна ме домързява![]()
недей вее неспоменаваш за никакъв сън, може да катастрофираш, остай ми може и други хора да убиеш, не ти е писано да ходиш на море.
6б3З10
Може с автобуса по-добре, щи излезе към 50 кинта двупосочен билет а и няма да се уморяваш с каране
няма проблеми, намерих с мацка да отидем май, щото сме много луди.
до бургас ще отидем, верно че бензинеца малко скъпо ще дойде, под 8 не може да се свали разхода.. ама лудия е луд.
мани го тоя тъп автобус, карай си колата пука ти за разхода..
иди в бургас, ама не там, а на сънии бииийч и несебър. нЕма да сбъркаш, купонЯ е там.
Навии приятели за края на седмицата.
Сам ще ти е тъпо.
"Леко, леко и ние ше ви настигнем,
ще ви ебем без грам да мигнем"
800 километра при 8 на 100. 160 кинта само бензин не му мърдат![]()
пътувай на стоп за бургас, може и компания да си намериш накрая![]()
6б3З10
Пътят не е много, ама сам ще си умреш от тъпотияаз сам до магазина не ходя, камо ли на море :X
а с кого ходиш до метро насиии
6б3З10