- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко объркано .... : (
Ами здравейте.. Моята история е за момче, коетооо .... което .. Абе запознахме се март месец ии става вече почти 4 месеца се занимавам с него. В една компания сме почти винаги сме заедно, заедно ходим по рождени дни и т.н. Той е на 16 (ще прави 17 скоро) а аз на 14 .. имаше от началото интерес към мен. Бяхме се целунали на едно кафе, след това пак и на рождени дни пак и общо взето все едно бяхме заедно.. Много пъти съм си говорила по-сериозно с него на тема 'връзка' и той също е сериозен решаваме да излезем и винаги не се получава. Когато му пиша във фейсбук почти никога не ми отговаря или ако ми отговори е някаква тъпотия, когато му звъня си говорим с часове. Напоследък се бяхме позабравили и днес той ми звънна, за да отида в един негов приятел там се събирали, но съм наказана и не можах да отида и като си говорихме по телефона той ми каза ''моля те ела искам да те видя трябваш ми'' обясних му че няма да мога да отида и той ми каза че ще заминава за Италия след няколко дена и няма да си е тук цяло лято и много иска да ме види преди да замине и му предложих утре да се видим и той отново започна да си вади някакви извинения .. Смисъл винаги си намира извинения като стане по-сериозно .. на последният рожден ден на който бяхме заедно след като си тръгнах той се целувал с едно друго момиче и на другият ден като му го казах това и като го питах защо го е направил той ми излезе с извинението бях мнг пиян не помня нищо ... да беше пиян но да не помни нищо .. ми беше малко съмнително ... та така винаги увърта и това ме дразни в него а ми каза че ме харесва и иска връзка с мен ... И искам да попитам струва ли си да се занимавам с него и да го изчакам да се прибере от Италия ... защото прекалено мнг съм го чакала няма да ми направи впечетление 2-3 месеца още .....
Изчакай да се прибере и тогава виж накъде отиват нещатаТака е най-разумно
![]()
Да не се жениш за него,че да го чакаш да си оправи пубертетските настроения?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Кво се занимаваш с тоя? Ще те прави на маймуна, а ти ще го търпиш? От де на къде?
Махай го! Явно само те лъже и размотава.
Кефи ти се,но не му се обвързва сериозно.При мен положението е същото....обаче да се целува с друга?!Тук вече би ме загубил.Зависи дали са ти здрави нервите да го търпиш...ти решаваш.
Ако те харесва няма да се целува с другаколкото и да е пиян.
Изчакай да се прибере от Италия. Времето ще покаже дали е к*рвар или просто не е бил сигурен дали между вас ще потръгне, или наистина е бил прекалено пиян, което едва ли е било причината за онази целувка.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Ухх милата, играе си с теб... на твое място бих се отказала. Ако му беше до обвързване, досега щяхте да сте си заедно. Той просто си се сеща за теб периодично, когато му доскучае...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Пращаш си го в Италия и не се занимаваш повече.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Куфарите,гарата - АРИВИДЕРЧИ от моето тифтиерчи![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Нямаш право да му държиш сметка с кого , какво е правил - при условие, че вие не сте заедно. Той си има право да се целува , с когото си иска - друг е въпроса, че ако те харесва: няма да го направи. Все тая. Спри да се занимаваш с него,т.е. недей храни надежди да се получи нещо повече от приятелство между вас. Той е несериозен и може би е от типовете, които не знаят какво искат.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥