- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как се праща колет?
По мои наблюдения - не. След като си дам пратката, директно ми я опаковат в тяхна фирмена найлонка и ми я запечатват, казвам си личните данни, плащам, подписвам една хартийка и заминавам.
Да знаеш, има ограничение с килограмите.. Мисля, че над 1 кг. се доплащаше. В сайтовете им има тарифите. Иначе ако ще пускаш нещо,желателно е да не е в кашонче, щото няма да могат да ти го опаковат във фирмените си торбички
Аз лично изпращам в големи, хартиени, плътни пликове - от тоя тип, дето са за подаръци. Та така..Успех с начинанието.
Ол , да ..сетих се, че като даваш това , което ще пращаш, само те питат какво е и тактично опипват, уж до като опаковат във фирмения плик.Ако е чупливо, може да поискаш екстрата за чупливи неща - демек опаковат ти го първо с онова ПУК ПУК, ако се сещаш, дето са опоковани новите работи с него.
Aз никога съм нямала проблем с Еконт и честно казано съм малко по-доволна от тях, от колкото от Спийди.Примерно, когато трябва да получавам пратка, ми пращат смс, рано сутрин, че вече пътува към мен. След това, когато спре бусчето пред дома, ми звънкат по телефона да сляза..дори са ми звъняли предварително къде ще ми е удобно да спрат..пред или зад блока.Та така..пък и някак си обслужването е по на ниво
Последно редактирано от LovEsIckk : 06-30-2012 на 00:24