.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Изневяра

Изневяра

Здравейте,
    значи преди 3 седмици и нещо се запознах с 1 момиче от моето училище то фацебоок. Излезнахме 1пут, като за 1ва среща биваше. Тази седмица бяхме 2пати заедно пак и беше наистина страхотно, но днес тя ми каза че миналата седмица го е правила със съседа и. Като я питах защо , тя каза че неможе да даде убяснение, при което аз се почувствах предаден. Тя ми звънна след това, плачеше и ми твърдеше че наистина се извинява. Искам да ви попитам вия как бихте пoстипили, струвалисе да се прости подобна постъпка. Наистина държа на момичето но все пак си имам някакви принципи и това просто ме разби...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Това чувство за собственост е голям убиец на всичко,да знаеш.Не сте имали връзка,за да и държиш сметка с кой се ч*ка.И ти си бил свободен да го правиш.Няколко срещи не са задължаващи.Ако държиш на нея,преглътни го,а ако не можеш- просто я остави да си живее живота и продължи напред...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Верно е че нямахме, но непрестанно се намекваше за нещо повече от приятелство и в 1 момент това дойде като грум от ясно небе.. и тя пишеше че иска да сме заедно и тн..

Град
    Пловдив
    На колко сте?

аз 18 тя 15

Град
    Пловдив
    На тази възраст момите обичат да правят странни неща... Може пък т'ва да е странният и начин да те накара да ревнуваш,знам ли...Ако искаш да се получи нещо просто и кажи как си се почувствал и се изяснете дали ще сте заедно и кой какво може да прави в крайна сметка,за да няма недоволни после.Не може да я обвиняваш,че е правила секс с друг,докато е излизала с теб,защото не сте си длъжни един на друг по никакъв начин...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Доколкото разбирам, не сте заедно, нямате никакви ангажименти един към друг, така че това не е изневяра. Друг е въпросът, че аз не бих си помислила хубави неща за момичето на твое място. Но няма за какво да й се сърдиш. Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нямаш право да и държиш сметка какво и с кой прави при положение, че нещата между вас още не са сериозни, но ако искаш да станат такива, по добре поговори открито с нея, кажи и как си се почувствал, че искаш нещо сериозно с нея и тн.

Да реве да не реве тъпа кратуна ай сиктир беги от такива какво се занимаваш,такива като нея не се търпят
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Нямаш право да и държиш сметка какво и с кой прави при положение, че нещата между вас още не са сериозни, но ако искаш да станат такива, по добре поговори открито с нея, кажи и как си се почувствал, че искаш нещо сериозно с нея и тн.
    Авторе,не си прави труда да се помъчиш да бъдеш с нея,тя отново ще ти направи този номер
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Доколкото разбрах сте излезли 3 пъти,не сте заедно,никой не е давал никакви обещания...защо трябва да я съдиш и да й търсиш сметка?Тя не е обвързана с теб.Освен това си е признала...аз не мисля,че това трябва да се квалифизира като "изневяра".Поговорете и може да решите проблема.Просто й обясни как се чувстваш и какво мислиш.Ако и след този сериозен разговор направи нещо подобно,значи няма смисъл да се занимаваш с нея.

Голям фен Аватара на notlike
    На 15, а вече се шльока с комшията? Назад съм с материала. А иначе при положение, че нямате връзка, тя може да прави каквото си иска. И все пак, излизайки с теб, тя приема дори в малка степен една отговорност. Поговори, изяснете работите. Кофти е постъпила, но не е изневерила никому. Напротив, чувствай се даже добре, защото ти е казала истината и се разкайва за това - тоест, не си й безразличен. На такива като мен и теб може да ни се струва неприятно, но всеки човек е един различен свят и трябва да разбираме чуждите. Не се отказвай ей така... и не се самоубивай, че станаха много такива теми напоследък. Май слънчевата активност се е повишила напоследък... или просто Линкин Парк са пуснали нова депресираща песен, трябва да проверя.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Всяко нещо си носи последствията... И тя трябва да разбере това. Но пък от друга страна не сте имали нищо помежду си, така че това не е баш изневяра. Поговорете и изяснете ситуацията.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ако не го вкараш целия не е изневяра!
    то густо, то пусто

anonymous708973
    Guest
    Абе, я се стегни. Това е типично мъжка практика и съм сигурна, че ако ти чукаше 1-2-повече мадами, докато сваляше тая, нямаше да виждаш нищо нередно. Излезли сте веднъж и тя е спала със съседа си. Ти какво искаш - обет за вярност ли? Какъв си й?

Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    ако не го вкараш целия не е изневяра!
    Като един филм,който гледах скоро :Д
    Щом не се целуваш с момичето докато правиш секс не е изневяра ха=ха
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За каква изневяра говориш, когато вие не сте били заедно? Срещите не са ви били задължаващи, може да те е харесвала и да е искала да се получи, ама ти като си бездействал - явно тя си е помислила нещо друго, знам ли? И е имала пълно право да го направи, ти също - не сте обвързани и не сте били.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Абе не е изневяра, ама той е имал надежди за нещо сериозно докато на нея явно не си и толкова на сърцето.
    Намери си друга.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Тъпа постъпка от нейна страна.... вярно, че никой на никой не е длъжен, но пък става така, че уж сте имали някакви намерения.... момичетата на тази възраст не знаят какво искат, ако тръгнеш с нея най-вероятно може да го направи пак... абе работата е доста тъпа, гадно е ама си намери друга според мен..... или най-добрият вариант - изчукай я и ти и не се занимавай повече !
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на babity
    Ако все още искаш нещо от тая - говорете и и очетай няк'ва рамка, к'вато смяташ за приемлива. Ако не - в морето риби бол.

Ето тази песен описва как се чувствам в момента...
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yKvsl4j9_ok

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Няма изневяра.Това,че сте се зарибявали не означава,че сте гаджета.
    Да не говорим,че тя го е правила с оня миналата седмица,а на вас втората и третата ви среща са били през тази,т.е. тогава не сте имали абсолютно ник'ви по-близки отношения.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на antineutral
    Отговори си на въпроса нейните обещания ли бяха по-силни или твоите лични очаквания към нея и ще си дадеш сметка струва ли си да поддържаш завбъдеще връзка с това момиче било то приятелска или каквато и да е

Със сигyрност моите очаквания бяха по силни и да ти кажа наистина си давам сметка че можеби просто съм искал твърде бързо да стане нещо.. тя определено изглеждаше че сажелява

Благодаря ви че дадахте своите съвети темата нямаше "хеит"

/lock

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Добре де аз не виждам някъде да си е проличало,че сте заедно,така че за каква изневяра си говорим ? Момичето има пълното право да прави каквото си иска ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си