- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВЪПРОС КЪМ ДАМИТЕ
Колко средства отделяте на месец за бельо - жени
Колко средства отделяте на месец за парфюми/дезодоранти - жени
Колко средства отделяте на месец за косата и вашата кожа - жени
Колко средства отделяте на месец за обувки - жени
Колко средства отделяте на месец за дрехи - жени
Когато отивате в магазин и си търсите сутиен, по-добре ли е за вас в него да има и долно бельо или може само Сутиени - жени
Какви сутиени харесвате да носите - жени - видове и марки ( който иска може да сподели )
Честно казано, всеки месец си събирам джобните, но не чакам да дойде края на месеца, а просто така през седмица-две събирам една сума и си купувам това, от което имам нужда. Бельо си купувам рядко, особено гащи/бикини/прашки, както искаш го наричай, със сутиените по-често, видове.. ей такива са ми най-удобни:
![]()
Другите са прекалено изрязани и не мога с тях, не съм свикнала, а и не ми стоят добре.
С обувките същата работа, купя си за един сезон два чифта-3 максимум и си карам с тях, а за дрехите... това е, когато врънкам мамчето да ходим по магазинитеПарфюмите и дезодорантите ми свършват бавно, въпреки че се пръскам като невиждала. Иначе за косата нещата ми свършват най-бързо - кристали, балсами, шампоани, маски, масла... тях може би на месец, грр..
Колко средства отделяте на месец за бельо - между 10 и 15 лева..просто си купувам по нещо всеки месец, а не на 1 път
Колко средства отделяте на месец за парфюми/дезодоранти - 5 лева за дезодорант и то е през месец, парфюми си купувам 1 път годишно и ми стигат за цяла година, тоест по 120 лева на година приблизително, но сега съм ги насъбрала като за 2 години напред
Колко средства отделяте на месец за косата и вашата кожа - коса-шампоан-10 лева, кожа-ексфолиант на 2 месеца-8 лева
Колко средства отделяте на месец за обувки - купувам си обувки няколко пъти годишно и са средно по 40-50 лева
Колко средства отделяте на месец за дрехи -между 10 и 50 лева, но не е всеки месец
Когато отивате в магазин и си търсите сутиен, по-добре ли е за вас в него да има и долно бельо или може само Сутиени - ако искам комплект-купувам си комплект, ако искам сутиен-купувам си сутиен, толкова
Какви сутиени харесвате да носите -марки -нямам предпочитани, не си купувам много скъпи, защото обиколката имам чувството че ми се мени всеки ден и не искам да хвърлям луди пари за нещо,което ще нося малко време
такива типове предпочитам основно
Няма такова нещо като това да отделям определена сума за каквото и да е било на месец. Когато ми потрябва нещо - отивам и си го купувам. Мога да не си купя бельо този месец, но другия да си накупя повече неща. Парфюми пък абсурд всеки месец, имам там 1-2, които си ги ползвам най-често. Не са скъпи, харесвам си ги и като ми свършат , бог знае след малко време, ще отида и ще си купя. Дезодорантът ми е към 5 лева и той зависи за колкото време ще ми стигне. За козметика също не хвърлям кой знае колко пари, защото не ползвам 1000 продукта. Имам що-годе безпроблемна кожа и си купувам само необходимото, без излишни харчове за кремове и маски, които така или иначе не помагат.
За сутиените нямам предпочитания. Обичам изчистени модели, без подпълки и ако може във всякакви цветове. :Д
Ако тръгна детайлно ще се депресирам от това колко давам.
Иначе ползвам много малко неща откъм кожа и коса, но всяко отделно излиза по доста, хубавото е, че стигат за много повече от месец, така че в никакъв случай не си купувам по 1 крем или балсам всеки месец.
Или като се замисля, май балсама за коса ми стига някъде за толкова, особено през лятото.
Ползвам точно определени неща за всичко - за обувки отивам на определени места, за козметика на други точно определени места.
И нямам нищо против да си купувам сутиени отделно, без да правя комплекти.
Ползвам триумф и палмърс точно защото предпочитам да не тичам за бельо всеки месец - само ако ми трябва нещо по-така, или ако нещо старо излезе от строя.
Das Feuer liebt mich
олко средства отделяте на месец за бельо - 30
Колко средства отделяте на месец за парфюми/дезодоранти - 50
Колко средства отделяте на месец за косата и вашата кожа - през месец и полвина си купувам шампоан+балсам/маска за около 20 лева,а през два месеце крем за лице за около 40 лв
Колко средства отделяте на месец за обувки - обувки си купувам по 2-3 чифта всеки сезон
Колко средства отделяте на месец за дрехи - между 50 и 100
Когато отивате в магазин и си търсите сутиен, по-добре ли е за вас в него да има и долно бельо или може само Сутиени - предпочитам комплекти
Какви сутиени харесвате да носите - жени - видове и марки ( който иска може да сподели ) -не робувам на определени марки,купувам това,което ми стой добре и се харесвам
Последно редактирано от valentinadr : 07-01-2012 на 16:39
Колко средства отделяте на месец за бельо - жени-40лв
Колко средства отделяте на месец за парфюми/дезодоранти - жени-30лв
Колко средства отделяте на месец за косата и вашата кожа - жени-25лв
Колко средства отделяте на месец за обувки - жени-30лв
Колко средства отделяте на месец за дрехи - жени-50лв
Когато отивате в магазин и си търсите сутиен, по-добре ли е за вас в него да има и долно бельо или може само Сутиени - жени- и двете
Какви сутиени харесвате да носите - жени - видове и марки-всякъкви
Не си купувам задължително нещо всеки месец. Когато ми потрябва отивам и си купувам.
Иначе:
бельо - най-скъпия ми сутиен беше към 8-9 лв. / боксерки, прашки или каквото ми трябва - повечето са ми по 2-3-4 лв, не повече.
парфюми/дезодоранти - почти не ползвам, от рефан наливнички по 2-3 лв, и дезодорантите толкоз, 1 флакон се мотае по цяла година в нас;д
косата - ами ... само шампоан .. това брои ли се?
кожа - не знам какво се очаква тук но и такива неща не ползвам .. кремове, лосиони, маски - ммм не :Д
обувки - от 50 лв повече за едно обувки не давам, щото се късат така или иначе, или ми омръзват; гледам обикновено до 20 ако има нещо свястно, намират се.
дрехи - не нося маркови скъпи неща от някакви изчанчени магазини с велики имена, при положение, че свестни блузки например се намират и за по 15 лв, защо да дам 60 ? ... така че, и тук - колкото може по-малко.
е сега да не излезе, че нямам пари, просто не виждам смисъл да давам пари за временни неща като облеклото.
Когато отивате в магазин и си търсите сутиен, по-добре ли е за вас в него да има и долно бельо или може само Сутиени - все ми е тая, по-често нямат долна част.
Какви сутиени харесвате да носите - нямам предпочитания към марка
тези са ми най-удобни
http://www.skarleto.com/images/objects/object_154.jpg
Този въпрос "на месец" много затруднява. За това и няма да отговоря...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.