на 23 години съм и имах първа сериозна връзка , която продължи 8 месеца....и тя ме остави щото съм ревнив и се върна при бившия...после ми каза че никога не е искала да бъде с мене ,някви такива неща които ме амтираха,и сега седа и си мисля че никога никой няма да иска да е с мене на сериозно,никой няма да ме забележи...постоянно мисля че съм грозен ала бала...а не съм....но момичетата не ме забелязват не знам защо...мисля си че понеже съм нисичък и слаб,никога няма да намеря момиче... не съм от най ниските ,1,70 съм...не знам какво да мисля..да знам какво ще си помислите .тоя е на 23 и няма опит с момичетата..еми да така е за жалост...но какво да направя??? страх ме е да не си умра сам...мислех че това момиче е единственото което ме е забелязало ,а тя ми каза че не е искала никога да бъде с мене ,колебаела се е за нова връзка..за година и половина ме забелязаха 2 момичета...не знам какво значи това...моля за съвети...и защо подяволите никое момиче не държи на мене ??? гледам другите с сериозни връзки...а аз,,,гадно е