.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

как ще реагирате, ако

някой ви каже, че се е задоволявал с ваша снимка? (не знам дали се изразих правилно, но дано сте ме разбрали) Наскоро попаднах в такава ситуация и ми стана доста смешно, но не знаех как да си го тълкувам. Искам да кажа, че въпросния човек е много готин, но не успях да стигна до извода защо се е задоволявал на моя снимка. В смисъл, че го кефя или искаше да ме обиди?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не ми се е случвало. Но иначе мисля, че въпросният просто иска да те опъне ( ще ме прощаваш за израза ).

Повече от фен Аватара на Meoww
    Защото го кефиш!
    Иначе аз как бих реагирала...амиии зависи от човека, който го е направил ;D , но бих се възбудила и бих искала доказателства хихи.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Кефиш го, мацка.

П.С. Ами, как да реагирам... да прави каквото си иска.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко ли глупав трябва да е човек за да каже на момичето,на което се кефи "Задоволявах се на твоя снимка."?!
    Само на мен ли ми се струва странно?!
    А иначе не ми се е случвало,но ако ми се случи ще разбера що за минимален умствен багаж и типично пуберско поведение има въпросния Не,защото е правил нещо докато е гледал моя снимка,а защото идва и ми го споделя ... Не го намирам за нормално.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Еми ако е някоя по-разголена снимка ... иначе на мен не ми се е случвало.

Мега фен Аватара на Зайче..
    ^точно го бях забравила
    супердосадник.
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Колко ли глупав трябва да е човек за да каже на момичето,на което се кефи "Задоволявах се на твоя снимка."?!
    А иначе не ми се е случвало,но ако ми се случи ще разбера що за минимален умствен багаж и типично пуберско поведение има въпросния Не,защото е правил нещо докато е гледал моя снимка,а защото идва и ми го споделя ... Не го намирам за нормално.
    +1
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от just-girl Виж мнението
    някой ви каже, че се е задоволявал с ваша снимка?
    Ще го взема на подбив. Рядко това, което споделят е истина, а и да е - не би го казал.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако го каже приятелят ми бих го приела нормално.
    Ако го каже някой непознат в интернет, бих се отвратила. Първо бих попитала на коя снимка, за да мога да я махна от там, от където я е намерил.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ако го каже приятелят ми бих го приела нормално.
    Ако го каже някой непознат в интернет, бих се отвратила. Първо бих попитала на коя снимка, за да мога да я махна от там, от където я е намерил.
    не беше непознат в интернет. Каза ми го едно момче, с което от доста време поддържаме контакт и също като го казваше се лигавеше, но все пак исках да попитам. И още приемам отговори.

Би ми станало тъпо... по-добре да не разбирам ако се е случвало или се случи...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    казвали са ми,сдухах се,мина ми и след това по-скоро го приех като ''комплимент''
    но все пак ми беше гадничко ;/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ако момиче ми каже ,че мастубира на моя снимка естествено че ще се зарадвам някак си ще ми почеше самочувствието

То е нещо като извратен комплимент. (:

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нещо такова е дам.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на babity
    Бившият ми непрекъснато го правеше т'ва нещо. В конкретната ситуация пича може просто да не е намерил по - просташки начин да сподели непреодолимото си желание да те изтрещи, но по принцип може да го приемеш като комплимент.

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Може би й е споделил, защото иска нещо повече от нея. Харесва я и иска да й привлече вниманието. Не знам, аз така го разбирам. Иначе на мен ми се се случвало, стана ми доста гнусно , защото момчето беше отвратително.... Почувствах се омърсена

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Харесва те, ама сексуално най - вероятно.
    Иска само да те мине. Съжалявам за израза, ама до такъв извод стигам аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си