- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е от друг град
Ако визираш мен конкретно, по-добре си замълчи. Защото съм имала връзка от разстояние, която не продължи дълго. Която дори не определям като връзка. От тогава насам, съм против такива отношения, освен ако двойката е достатъчно голяма и планува съвсем скоро да заживее в един град/заедно.
ще ви кажа нещо - по - голям съм от повечето тук, както и от теб, авторке. Ако една любов е истинска, ако и двамата си имате доверие, е възможно да се поддържа такава връзка. Трудно е, не отричам. Но от опит ви казвам. Възможно е. Ако си сигурна в чувствата си - ще устоите, а един ден най - вероятно по някакъв повод ще се съберете заедно. Я си помисли колко от връзките на нашите бащи и майки са от различни градове, все пак![]()
Делят ни около 150-200 км :с Благодаря много на всички прочели и споделили мнението сиНяма да се откажа ,защото ще е глупаво все пак го обичам и ще пробвам пък каквото ще да стане ако съдбата е решила ще сме заедно ако не ,значи така е трябвало
Благодаря ми много отново
Може да стане връзка от разстояние ,ако държите много един на друг ,не се отказвай нищо лошо не може да стане на 15 години :P аз на 16 години София - Бургас взимах заради една такава "любов" 2 години нищо не губиш,не печелиш и кой знае каквоама имаш яки преживявания !
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Аз имах връзка от разстояние 200 км. След година и 2 месеца пътуване по влаковете, сега живеем заедно. Няма нищо невъзможно, стига наистина да го искате.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не виждам нищо лошо в това да се поддържа връзна от далечно разстояние.. За любовта граници и разтояние няма;d
Тц. По добре не опитвай. Освен ако нямаш намерение в близките месеци да се преместиш у тях.
Загуба на време и наивно ще е. И най-важното далече ще сте изобщо от всякаква връзка. 200 км са бая път.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
200 км са бая път за 15-16 годишни без никакви намерения скоро да заживеят заедно.
Пффф. Добре, изказахте се вече, че за вас не е опция. Не може ли да спрете да си врете лайната в лицата на останалите, които искат да дадат съвет по същество?
Еее вие пък.. вярно, че връзката на растояние не е оферта, че не са достатъчно порастнали и са си далечко и честно казано няма голяма перспектива за бъдеще, но пък ако не друго няма да си писнат. И аз като че ли не бих се навила на връзка от растояние, но пък имам позната дето си ходи с момче от враца (тя е от видин). Не са близко, но пък редовно си ходят на гости и си прекарват яко.
Та иначе казано има ли желание има и начин. Ако им е приятно заедно, и разтоянието не им пречи толкова, защо пък да не са заедно?Пък и без значение дали ще издържат месец/година повече или цял живот(последното малко ме съмнява
), но ако не друго ще си останат с яки спомени и някакъв житейски опит от всичко това.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Бързо нападнахте момичето.Хм.Да не би да знаете как се чувства тя?Аз имам такава връзка сега.И не ми е първата такава.С първия ми приятел от разстояние (наложи се да замине след година престой в моя град) се разделихме,защото стана що годе известен,а и не беше готов да даде това,което исках аз да му дам,въпреки че имаШе някаква любов помежду ни.С настоящия ми приятел не живеем близо един от друг,но сме си заедно близо година и ни е супер.Той идва тук,остава си за по 3-4 дена и пак си заминава.Всеки ден се чуваме,пишем си.Трябва да знаеш,че това,което те очаква не е леко.Много сила се иска,за да издържи такава връзка.Сила и доверие-това е ключът.Помисли си дали си готова да поемеш по този път.Ако ви е хубаво заедно не слушайте никой и си живейте живота,без значение дали хората прогнозират провал на връзката ви.Успех,мацка!![]()
Последно редактирано от beachvolleyball : 07-01-2012 на 19:59
Ако чувстваш ,че искаш да минеш през това давай.Казвам ти го като човек имал такива връзки.Последната ми връзка ,която приключи преди дни беше такава.Бяхме година и половина заедно и не съжалявам за нито един миг прекаран с този човек.Обичах го,обичахме се и още го обичам.Просто трябва да знаеш какво искаш от подобна връзка ,дали си сериозен и готов за трудностите.Другото са просто думи и километри...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На 15 години няма изгубено време..особено заради нещо подобно. Опитайте и вижте дали ще се получи нещо.. ако да - перфектно, радвайте си се..ако не - животът продължава с нови хора, връзки, емоции и т.н.![]()
Лично аз имах такава връзка..и въпреки че прекарвахме всички ваканции заедно, не се получи. Но не съжалявам и не мисля, че съм си изгубила времето, защото от тогава ми остават незабравими спомени.![]()
Чатовете по скайпа и разговорите по телефона не са връзка, по-добре не задълбочавайте нещата...Връзките от разстояние не са връзки...По-добре си намери някого, който във всеки един момент може да е до теб, а не на километри разстояние..От опит ти го казвам![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Щом обичаш този човек и си сигурна и в неговите чувства .. няма какво да се чудиш.. Така или иначе ще си бъдете заедно, всички каквото и да кажат ще е безсмислено.
Щом искате да сте си заедно бъдете .. и бъдете щастливи.
Но бъдете готови и двамата за страшно много компромиси и всякакви такива.
Ще ви е трудно в дните в които няма да се виждате, но когато сте заедно всичко ще бъде много по-прекрасно, защото ще сте копнеели за този миг дни/седмици/месеци.. (дано да не са месеци де :Д)
Аз лично съм ЗА такива връзки, а съм маалко по-малка от теб..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
^ Имала съм такава връзка и точно заради това мога да твърдя, че трудно ще се получи. Ние бяхме "заедно" около 4 месеца, но не си струваше. Понякога не е достатъчно само това да си говорите и пишете по телефон/скайп.
Аз лично съм против.
Но си зависи изцяло от вас.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥