.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Относно първия път

Здравейте На 17 години съм и имам приятел на 20 години. Аз съм девствена , заедно сме от доста време и искам първия ми път да бъде с него. Въпроса е , че аз малко се притеснявам защото досега той не е бил с девствено момиче и не знам някак ме е страх. Другото което е ... аз нямам особено голям бюст и малко се срамувам . Ако можете да ми дадете някои съвети ще съм много благодарна

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Няма от какво да те е страх. Просто си купете лубрикант, нека той те възбуди максимално, и нека бъде по-внимателен и нежен. Колкото до бюста - щом сте заедно и те харесва, не виждам защо би отказал секс с теб заради малките ти цици.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Нямаш място за притеснение. Ако си сигурна в това, което искаш, направи го. За приятеля ти, нали не е бил с девствена преди, просто да го дава малко по-бавно, възбудата трябва да е голяма, да пробва първо леко с пръсти да бута там, може и да вкара едно пръстче.
    Ако той успее да те подмокри супер много и ако ти оставиш настрана стеснителността, страха и притеснението, многократно ще намалиш болката и кръвта, които дори може да ги няма.
    Важно е и да се отпуснеш отдолу и ако боли да не пищиш като заклана, ще стреснираш момчето и ще го откажеш
    Малките цици просто няма да ги коментирам. Ако не ги е харесвал е щял да те зареже заради тях досега.

Banned
    Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Отначало с пръсти. Малко ще трябва да стискаш зъби, ама само малко, обещавам . А до бюста... обича ли те, няма да го интересува.
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си