.
Резултати от 1 до 25 от общо 2013

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    така че е съвсем, съвсем излишно пак да си изразявате личното мнение, въпреки че е ваше право.
    Така си е. Имаме правото и свободата да го изкажем.

Знам какво първо впечатление правя на хората, особено в интернет.
    Щом знаеш, мислиш ли, че е хубаво? Ако мислиш, че не е, не искаш ли да е? Душице то тук за теб сме само 'хора в интернет', както и ти за нас.

Знам че не съм от миличките и префърцунени госпожици
    За второто можем да поспорим, но това не пречи. ^^ (I mean... да си префърцунен, and I mean... не ме интересува, щом веднъж не съм харесала някого дали е префърцунен)

Не съм целяла да обидя никого, но разбирам, че вероятно не сте схванали тона ми в постовете, в които се обръщах към Ескапелчо.
    Може и да не си целяла да обидиш никого. Всъщност вярвам, че е така. Това твоето се нарича гавра. Чрез нея обикновено си повдигаме самочувствието, особено ако обекта на тая гавра ни изглежда по-зле от нас. Което не е признак, че си по-добър от него. Не мисля също, че това твоето беше шега, нито пък беше отнесено за ъъ шапката и обецата, или там каквото каза. Просто е нормално да се почувстваш гузен и глупав, след като са ти се нахвърлили, че се гавриш с 'бедното' момче.

Също така разбирам, че това че не си давам труд да пиша правилно прави кофти впечатление и изглеждам като поредната каруцарка
    Точно така. = )

Не мисля че е нужно във форума да показвам какви са ми оценките по български или нещо от сорта.
    Не е нужно да правиш нищо по-специално като цяло във форума. Явно си решила, че така си истинска и това е добре. Ние виждаме само тази ти страна, защото само нея показваш. И никой не е казвал май, че пишеш грешно, понеже спомена оценки, а че пишеш с ...онзи типичен за оборотните кифленцата стил. (да не вземеш да се обидиш)

И всъщност, да, имам дар слово, но не мисля че тук е мястото да го показвам

Защо бе? Защо след като го имаш и си го харесваш, да не го покажеш И него, освен визията си? Ще ти тежи ли ако го направиш? Мисля, че ако наистина го имаш, то ще 'се лее' автоматично. Не е ли така? И защо да не е мястото тук? Какво му е на мястото? Ами ако някой открие в думите ти нещо впечатляващо и иска да те опознае и извън форума?
    Значи можеш да показваш тялото си (няма лошо, не ме разбирай погрешно), можеш да даваш искреното си (или не) мнение по различни теми, да споделяш какво те възбужда и т.н, но не можеш да пишеш така, както в този си пост и да се опиташ да си такава, каквато си и ИРЛ, щом твърдиш, че толкова пък не те познаваме (което е вярно) и нямаме право да те съдим и бла бла..

Нямам търпение да чуя как живея за мнението на потребителите щом съм написала горните редове.
    Виж, тук си права.

-------------
    Айде и аз: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...12095493_n.jpg ^
    Последно редактирано от ShtrudeL : 07-28-2012 на 22:24
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си