- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки на потребителите от раздел СЕКС [4]
1. не се гримирай толкова тъпо и евтино
2. не си прави толкова обем в косата.. най- вероятно някой ще си помисли че е перука и ще тръгне да я дърпа
3. определено смени цвета на косата
4. махни тея тъпи сини фибички които си пльоснала отпред
5. не е много интересно когато всяка снимка ти е снимана отгоре и с една и съща физиономия
6. веждите ти изглеждат различни.. а дори и да не са имат невероятно странна форма.. не са тънки така че можеш да отидеш при козметичка да ти ги оправи (2 лева)
7. http://media.snimka.bg/9685/025624422-big.jpg?r=0 ако снимката е обработена... НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ГО ПРАВИ
колкото и грубо да ти се стори
колкото и пички да почнат да ми кряскат че те нападам и че не съм нещо повече
колкото и да можеш да ходиш както си искаш и както ти харесва
ТИ ПИША ТОЯ СМОТАН КОМЕНТАР С НАДЕЖДАТА ЧЕ ЩЕ МУ ОБЪРНЕШ ПОНЕ МАЛКО ВНИМАНИЕ ;х
1.Не знам как прецени дали гримът е тъп или остър не знам,явно имаш свои странни методи на преценкаЗа евтино мога да се съглася донякъде,все пак нямам родители милионери,които да дават луди пари за мазила
2.Неслучайно казах,че повечето снимки са по-стари отпреди 2-3 години.Сега не си правя толкова обем
3.Харесвам цвета на косата си и не смятам да го сменям скоро
4.Обичам фибичките,напомнят ми за детствотоИ ги слагам от време на време
5.Да,тук ще се съглася с теб
6.няма човек,чиито вежди да са 100% еднакви,винаги има някаква разлика,макар и минимална.Все едно да кажеш,че двете половини на тялото са напълно симетрични...
7.Разликата с оригиналната е колкото тази на веждите ми![]()
Не,не мисля,че си груба.Просто си изказа мнението без някой да го е поискал.Какво пък толкова,нали за това е форума?Различни хора,различни гледни точки.Ако бяхме еднакви,нямаше да е интересно![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
абсолютно съм съгласна.
това е градивна критика, не нещо друго.
много плюсчета!!!!!!!1111
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...40247774_n.jpg
айде заяжте се с мен :С
Последно редактирано от dirtyyy : 07-23-2012 на 11:08