Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
Снимките само показват откъде идва. Неотдавна дори я защитавах за това, че няма нищо лошо в това да се показва. Няма лошо в това да потърсиш малко внимание. Когато обаче нуждата за такова стане прекалено голяма и се отрази на поведението ти негативно, тогава вече става комплекс.

Миналият път Кити обясняваше, че грозните хора за нея са нещо по-нисшо и не може да ги понася. Дори и всеки да има собствени възгледи, другите хора можем да вземем отношение към тях и да преценим дали да одобряваме или не такова мнение. Аз не го одобрявам, за мен е повърхностно, нетолерантно, необосновано. И точно защото има нужда да се докаже пред себе си и пред другите, си е изградила представи за красотата, ролята й и я определя като безмерно приоритетен критерий за човешките качества. Сама прецени дали на теб ти допада такова мислене.

Мина моментът с тези предубеждения. Сега тази случка. За мен отново е плод на жаждата й за внимание.

Хайде сега Кити да обясни защо действията й не са комплексарски, стига да не избере отново да ни предложи фразата "нямам нужда да се доказвам пред никого", която май важи само тогава, когато й е удобно.
като се прибера
или утре
обещавам да ти напиша книга за това защо не мисля че съм комплексарка мдам
пиша го за да не кажете че бягам щото така ми е по- удобно ;*