.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Unhappy Помогнете ми!!

Здравейте всички.
    Значи аз съм на 13 год. и съм 53кг. и проблема ми е че непрекъснато съм гладен, и лошото е че дебелея. Моля ви кажете ми как да се справя с този проблем )

яж артишок ( намалява апетита )

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Нормално е сега да си непрекъснато гладен. Храни се здравословно обаче и спортувай. Не взимай никакви такива за намаляване на апетита.. Ти сега растеш и трябва да се храниш.. Естествено ако не искаш да пипнеш някоя лоша болест...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Че аз съм на 17 и пак се разбивам да ям, да чукна на дърво, метаболизмът явно ми е добър и не качвам, въпреки че нямам нищо против и да кача Яж, тренирай и не с коси

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    JuStIc3 и аз съм така, освен ако по цял ден не ям по много.. Тогава да кача..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

На твоите години не е хубаво да пазиш диети(ще повлияе лошо на растежа ти)
    Но можеш спокойно да изключиш от менюто си мазното,пърженото,вафлички те и всички коли,пепсита,фанти и т.н.

П.п.
    Пии повече вода.

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Аз бях така допреди няколко месеца...Непрекъснато ми се ядеше.Сега това чувство понамаля. Мога да ти кажа един изпитан начин.Пиеш вода преди всяко хранене и после апетитът ти спада.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Мега фен
    Спри да ядеш боклуци и почни да ядеш храни дето не ти харесват - овес , трици и тн.. И ще видиш

Малко повече инфо ако дадеш, ще е по- добре. Кажи колко си висок (горе- долу), местиш ли се - смисал дали ходиш на село или в момента си някъде на гости, защото аз по принцип като съм си в родния град мога да издържа много време без да ям, а като отида на село или някъде другаде не знам какъв глад започва да ме гони. Все пак си в най- засилената част от своето развитие и диетите са забранени.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Imbecile! Виж мнението
    и диетите са забранени.
    не бъдете толкова категорични за нещо което си нямате халхабер да го еба

незнам как ще се задоволи с овес и трици, но ок шефе =)

Мега фен
    Никак..Не разбираш иронията -твърде висока топка за теб, шефе/ке

както казах, ок шефе

почни да тренираш и всичко ще се оправи на когато бях на твоите години тренирах и с хапвах от всичко когато минах 20 годините си казах думата,затова че сега растеш и е нормално да ти се яде,хапвай само че откажи джънка,но от другото яж по много и всичко после го изкарвай на лоста

Колко си висок?!?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И аз бях постоянно гладен ама не ядях на твоята възраст и сега ме е яд, щото можех да съм с 10 кг по-тежък сега.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си