- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществуват ли все още свестни момчета? :( ......
Кажи го на 10 годишните деца, които гледат и попиват всичко.
Само едно ще ти кажа че всички тия 'надути фукльовци' за които говориш поне 50% от тях са били добри момчета минали през някоя надута фукла която буквално им го е нач*кала и са разбрали че с кавалерство и обноски не става .
Когато все пак (и ако някога) ви хрумне да се замислите наистина над нещата без вълни на огорчение, омраза, комплекси и прочие и някакси си систематизирате простичката разлика между това да си свестен и това да си актьор в сапунен сериал, изведнъж ще се ококорите колко много свястни хора има по света и около вас.
И ще осъзнаете, че един тон от претенциите ви към хората са неоснователни
.
Дразнят ви момичета, които ходят на козметик и пазят диети, но не бихте се хванали за нищо на света с дебело момиче или с такова с една вежда.
Решавате, че щом едно момиче каже: "Искам свестен." това автоматично значи да сте винаги съгласни с нейното мнение, да правите само вие компромиси, да казвате, каквото иска да чуе, да и пеете песни и първи да се извинявате без значение кой е виновен.
А това отблъсква без значение с колко добри намерения е направено. Момичето не знае какво точно не е наред, защото "Ама той е толкова добър с мен, защо вече не ме привлича." и много пъти не намира думите да обясни, че е искала някой до себе си, който да си има мнение, да си има принципи, да я подкрепя, когато има нужда и да си седи на мястото като мъж, а не постелка и възглавница за дъждовни дни.
И понеже такива неща не винаги остават разбрани, като ви скъсат вие решавате: "Ах, тази мръсна кучка! Искаш някой бабаит, нали?" и грешите ужасно много. Поне в повечето случаи.
Мислите, че когато някое момиче ходи със заможно момче, значи ето я поредната меркантилна гадина, вееща цици за роклички и сандалки от мола. И не ви минава през ума, че това, че имаш пари не те прави на минутата копеле без лични качества, а често е точно обратното и всичко е спечелено с труд и усилия. И някак не схващате, че това, което привлича жените е именно амбицията, стремежите, това, че не лежите на един крак, мрънкайки как някой има пари, а ставате и вършите нещо по въпроса. И идва онова ясно заключение: "Мани я тая, седи с тоя само заради парите му." без да ви хрумне, че може би седи с него, защото се харесват просто.
Докато не ви хрумне да си преразгледате собственото държание и да се замислите над собствените си проблеми, винаги някой друг ще е виновен и никога няма да имате стабилна връзка със свестен човек. Същото важи и за жените макар и с различни примери.
Басирам се, че тоя пост или ще остане непрочетен, или някой веднага ще каже: "Ма не, не е така, толкоз." Както и да е. Ако поне един вникне малко и го зацепи пак би било добре.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Оф народната музика е много по-гнусна и противна от чалгата, пък й се кефите!
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Ами онази отвратителна песен "Пирииииииииин" която пускат в рекламата на пиринско е отвратителна и винаги спирам звука като заувиват като ненормални. Факт е, че новата чалга е противна, обаче някога имаше много качествени песни които звучаха като поп и денс, а не като чалга - Губя те бавно, Играч, Шампанско и сълзи, Погледни ме в очите, Хиляди сълзи и т.н.
Чалгата сега може и да е скапана, обаче ретро фолкът има много стойностни мелодии и текстове:
Сляпо вярвах аз в теб и любовта,
бях щастлива и влюбена,
но отдавна свърши всичко между нас
сложи край и забравих аз!
И не искам да си спомням този ден,
в който каза, че обичаш само мен,
а после с друга те видях в нощта
всичко между нас е лъжа!!!
Припев:
Хиляди сълзи за теб изплаках в самота,
хиляди сълзи от болка по една мечта!!!
Питаш ме дали ще мога аз да ти простя,
ти предаде любовта ни за една лъжа!!!
Шапка ти свалям,Сиси!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Свестни има, обаче малко. Повечето емигрираха. Препоръчвам да си търсите за гадже чужденец/чужденка - много по-свестни са.
marti_marto, мърляв трол, айде махни се от тука. Наспами всичките теми. Какъв българин си ти бе, палячо? Народната музика е това, което ни прави БЪЛГАРИ! Ако сам не уважаваш себе си и собствените си традиции, кой друг да го прави?
По темата - свестни момчета винаги е имало и винаги ще има. Друг е въпросът къде ги търсиш и къде ще ги намериш. И стига с тези неща за "надутите фукльовци" - малка част от тях наистина са такива в действителност. Повечето са били преебани от някоя жена или от живота, който и без това не е лесен. И слагат маската - тази, която ги предпазва от нови удари. С времето научих едно нещо, от което само печеля в момента - да ценя това, което може всеки един. Да уважавам стойностите на хората без да вземам предвид техните недостатъци, защото всеки си ги има. Когато си отвориш мирогледа и започнеш да бъдеш по-широкоскроен човек, ще забележиш, че повечето хора са положително настроени към теб и всякакъв тип категоризации са абсолютно безполезни.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ултра груб завършек ,, не смятам ,че всички мъже сме еднакви и тн ,, просто свестните възпитани грижливи момчета които ти описа горе биват наричани гейове и са жертви на майтапи подмятания и тн,, от което те нямат смелоста да бъдат себе и да се държат както искат заради някой си![]()
Страхотна логика, направо запиши философия.