.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 146 от общо 146
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    във форума всички момчета сме свестни
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на fenasf
    НЕ

представата ти е доста скапана също
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от roni9043 Виж мнението
    бих ти дала съвет да замлъкнеш и да спреш с хейтването ок????? ТИ ще ми кажеш ела ми го кажи в очите ако ти стиска а не да хейтваш в форуми !
    А, в очите нямаш проблеми И без т'ва ми се е приискало да се скарам с някоя 12-13 годишна. Че и по-малка. Тц.

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Позицията на авторката: "Аз съм на около 14 и съм видяла и опознала целия свят. Аз съм всезнаеща и моето мнение е единствено, неоспоримо и правилно. Всички тук са малоумни тъпанари."
    Позицията на потребителите коментиращи в темата: "Как да му налея на това тъпо дете малко акъл в тъпата тиква"
    Много точно.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Дори не знаете на колко години съм а ще ме плюете бе!? тъпанари! пиша тема да си изразя мнението а тука някви хейтъри ще си избиват комплексите моля ти се! ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ! И СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТАЯ ТЕМА! ДАЖЕ МОЛЯ АДМИНА ДА Я ИЗТРИЕ! С ИДИОТИ НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА! ТОЧКА!
    Не ние избиваме комплекси. През цялата тема не спря да повтаряш колко си свястна, истинска и различна.
    ПП:Нали щеше да емигрираш? Прав ти път.
    Последно редактирано от ADMIRALKA14 : 07-01-2012 на 17:49
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    (за бога, кой друг купува цветя на почти непознато момиче на първа среща за 8ми март)

Що според теб е така, щото момчетата като мен, които изслушват едно момиче, разбират го, държат се добре с нея и я уважават на края остават на сухо, щото са вечно "просто приятели" "кошче за душевни отпадъци" и т.н.
    Я се кротни.
    Ти си изтривалка, не си свестен. От къв зор ще й купуваш цветя? С какво го е заслужила? Купуваш си вниманието. За да си позволиш да купиш цвете на момиче, което само сваляш, трябва да си сигурен, че тя не те приема за даденост. На теб това ти е проблемът. Докато не ти е никаква, съвсем не си длъжен да я изслушваш и прочее. Нещо повече - не трябва да си й винаги на разположение, за това си има приятели. Айде помисли малко в кого е проблемът.

Град
    на луната
    Абе в тоя форум мотото да не е:"НАЙ-МРАЗЯ ДА НЯМА КОГО ДА МРАЗЯ"?То няма мнение,което да не е с цел заяждане.Нищо поне сеир да има.
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ

Banned Мега фен
    И сегаа.. искам да отговоря в един коментар на всички ваши коментари досега! Това за свестните момчета и дали съществуват и защо се убеждавам все повече и повече че няма такива Първо: мисля си така защото говоря от личен опит за момчетата, които съм срещала досега без значение приятели или гаджета.. Ще ви дам малко примери Приятелите момчета които са ми били, не се оказаха свестни защото бяха приятели с мен за да ме свалят и да ми се предлагат, което го разбрах впоследствие някои техни тъпи действия и постъпки.. Можеха да ми кажат какви са намеренията им в началото, а не да ме залъгват !имаше преди време едно момче с което бяхме страхотни приятели.. познавах и гаджето му ..момичето нямаше нищо против да сме приятели..даже и с нея бяхме.. докато един ден разбрах каква глупачка съм за да му вярвам..бяхме се впуснали в един разговор..той пускаше едни шеги и ми говореше едни.. и аз първоначално се направих на ударена, но после открито си започна да ме сваля.. след което аз се възмутих.. а и той си имаше гадже..но не му пукаше явно много.. казах му, че го мислех само и единствено за приятел и никога за нещо повече и той също ми показваше че уж е така но до този момент, в който се държа като пълен задник! Друго! Момчетата които съм харесвала и уж бяха свестни, накрая пак с някои техни постъпки ми доказаха ,че НЕ СА били такива всъщност.. когато разбрах накрая че са били с мен единствено с целта да ме вкарат в леглото си под фалшивата маска на това, че са уж свестни.. само за да могат да ме заблудят и да си изпълнят целта..та затова казвам че повечето носят маски и тези които уж казват че са свестни всъщност излизат че не са! и тогава на кого да вярваш? излиза че не можеш да ги различаваш! това за чалгата незнам защо го включихте тук но.. то може би има общо за свестните ХОРА като цяло.. в някои ваши коментари имаше много спор по този въпрос за музиката но.. човек може да слуша каквато си иска музика и това не влияе на определянето му като човек! аз поне съм на това мнение.. Просто..доста пъти съм се опарила и разочаровала от момчетата.. и вече се отчайвам..това е.. навежда ме всичко това на мисълта че в това днешно извратено общество вече.. (да извратено..защото се е превърнало в такова .. ) вече няма свестни момчета!
    Реших да се поразровя из тази тема , но когато стигнах до този коментар просто не се въздържах ---

Фен
    Град
    Vidin
    ТЪПА СИ ТИ ! и не съм на 14 много по - голяма съм от теб и от просташкото ти мислене!

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А, в очите нямаш проблеми И без т'ва ми се е приискало да се скарам с някоя 12-13 годишна. Че и по-малка. Тц.

Много точно.

Фен
    Град
    Vidin
    като не ви кефя АЗ и ТЕМАТА МИ ви казах просто спрете да пишете! и не си Господ че да ми казваш кво да правя!

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Не ние избиваме комплекси. През цялата тема не спря да повтаряш колко си свястна, истинска и различна.
    ПП:Нали щеше да емигрираш? Прав ти път.

Фен
    Град
    Vidin
    ирония ли е това какво е? вие освен да се ебавате с хората нищо друго не знаете ! то си е ясно че в тия тъпи форуми това ще стане точно! Да напише човек нещо и ще почнат да го плюят!

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Реших да се поразровя из тази тема , но когато стигнах до този коментар просто не се въздържах ---

Ето, видя ли, че съм прав - по форуми, и особено в български не е хубаво да се пише, а евентуално само да се чете и то - рядко. От дълги години вися по форумите и винаги е едно и също - винаги се стига до невероятни скандали. Затова тази година наистина реших да спра вече да вися по форумите, твърде много ми идва негативизма на хората в тях. А и замисли се - ако са толкова готини и щастливи, колкото казват биха ли висяли по форуми от сутрин до нощите?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ТЪПА СИ ТИ ! и не съм на 14 много по - голяма съм от теб и от просташкото ти мислене!
    това говори още по-зле за теб. Мисленето ми е окей, много благодаря.

Banned Мега фен
    ирония ли е това какво е? вие освен да се ебавате с хората нищо друго не знаете ! то си е ясно че в тия тъпи форуми това ще стане точно! Да напише човек нещо и ще почнат да го плюят!
    Не , просто или наистина си малка , или си толкова наранена и депресирана,че пишеш като без да разсъждаваш въобще
    Не можеш от някакъв нищожен и малък личен опит да определяш всички какви хора са
    Всеки е различен и понятието ,,свестен е много разтегливо
    По тази логика всички сме свестни или несвестни , както и да е не знам , но и ти не можеш да раздаваш и сътворяваш божие закони и правила!

Извратено било обществото ,защото се превърнало в такова...
    Ами през времената на Втората световна война ?
    Ами през Римската империя по-човечни ли сме били?
    ами грешиш ,но те разбирам,защото понякога ,когато човек е в трудно положение си въобразява глупости
    ти си ядосана ,най-вероятно ,защото някой тъпак ти е бил майната ,а ти си го обичала..

Фен
    Град
    Vidin
    бих ти препоръчала да идеш да се скриеш някъде и да спреш да пишеш тва е

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    това говори още по-зле за теб. Мисленето ми е окей, много благодаря.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вие още ли се занимавате, хора? Оставете. Няма свястно момче за нея, ми ок. Не ми пречи на живота.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен
    Град
    Vidin
    болезнено си прав..сякаш ми четеш мислите.. и да ядосана съм и се държа така защото тук ме дразнят всички хейтъри които ми пишат пълни тъпотии и само се заяждат с мен понеже си нямат друга работа!

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Не , просто или наистина си малка , или си толкова наранена и депресирана,че пишеш като без да разсъждаваш въобще
    Не можеш от някакъв нищожен и малък личен опит да определяш всички какви хора са
    Всеки е различен и понятието ,,свестен е много разтегливо
    По тази логика всички сме свестни или несвестни , както и да е не знам , но и ти не можеш да раздаваш и сътворяваш божие закони и правила!

Извратено било обществото ,защото се превърнало в такова...
    Ами през времената на Втората световна война ?
    Ами през Римската империя по-човечни ли сме били?
    ами грешиш ,но те разбирам,защото понякога ,когато човек е в трудно положение си въобразява глупости
    ти си ядосана ,най-вероятно ,защото някой тъпак ти е бил майната ,а ти си го обичала..

Фен
    Град
    Vidin
    ти пък си гледай работатa и спри да се вреш където и да е казах на който не му е интересно да не пише! като не искаш да се занимават ти защо го правиш и пишеш?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Вие още ли се занимавате, хора? Оставете. Няма свястно момче за нея, ми ок. Не ми пречи на живота.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Сеир да има. Пък ти си достатъчно смешна, че да си разнообразя ученето по физика.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен
    Град
    Vidin
    Смешните сте ВИЕ а не аз ! С вашите простащини които пишете! Ела ме опознай и тогава съди коя съм и каква съм! Нямаш правото да съдиш човек който дори не познаваш

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Сеир да има. Пък ти си достатъчно смешна, че да си разнообразя ученето по физика.

Зависи под какво разбираш "свестни". Съществуват просто трябва да ги откриете

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    End of story.

roni9043 прекаляваш, мери си приказките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си