- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да купя кондоми
Здравейте , тази седмица може да ме огрее , но ме е срам да купя презервативи и също ме е страх как ще реагира продавачката , защото съм на 14 . Иначе аз лично както и приятелката ми искаме да го правим с презерватив , щото после нямам намерение да давам пари за аборт . Просто ме окуражете да купя презервативи просто адски ме е срам и само за мисълта , как влизам в магазина и казвам "един durex" ми става лошо .
Може да ви се струва тъпа тема ама все пак..
С "един дюрекс" няма да се разминеш, да ти кажа, предвид, че има 100 вида :д
Виж сега. И аз съм била така, но се замислих, че няма логика да не ме е срам да правя секс, а да ме е срам да си купувам презервативи. Продавачката няма право да реагира никак, защото кондомите не се изписват с рецепта, пък и си на 14 - имаш законово право да правиш секс. Друг е въпросът за моралното право и прочее.
Влизаш в аптека и просто казваш "Една опаковка Durex Real Feel/Love/Jeans/Select."
като те е срам нема ебеш
то густо, то пусто
'Мила леличко, ще ми дадете ли гумички, защото с момиченцето ми ще се любим!'![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе, пич, на 14 си. Направо си БОГ пред връстниците си. На колко от тях ще им се отвори парашутът на тая възраст?
Радвай се там и умната. Да се похвалиш после :д
(добре де, знам, че не е честно да окуражавам 14-годишно момче, но да разубеждавам 14-годишно момиче, ама... шанс :д)
Казали са хората "срам путка не ебе",ако искаш - ще купуваш.
Отиваш в аптеката и казваш,че искаш.Не би следвало да те гледат интересно,при все ,че си си направил труда да се предпазиш. Може и в някой супер до вас ,ако има. Отиваш, взимаш си сам каквито си искаш ,даваш ги на касата и точка по въпроса. Не е страшно.
Различно,но най-често са по 3
maDamn
Какво пък те е срам тебе? Не те е срам да го топнеш, ама те е срам да купиш презервативи. Отиваш и вземаш. Друг е въпросът, че всеки втори смята, че щом не е Durex, значи не е качествен презерватив. Иди до аптеката, купи по-обикновени, важно е тоягата да стане. С останалите пари иди купи едни кебапчета, вземи една бира и се наслаждавай на финала утре вечер
Forza Italia
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Абе не бе , не съм казал че Durex са най-хубавите , просто дадох пример , аз още презерватив не съм пипал тъй че от де да знам кой къв е
Еби с найлонови торбички !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ЕВАЛА ! ТИ КАЗА ЕДНО СМИСЛЕНО НЕЩО !
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ГО ИЗРЕКА, НО ... СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ !
Разбира се, всяко правило си има изключенията, но повечето от 93+(айде 94, от мен да мине) ... пълна леш !
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не те е срам да е*еш, а те е срам да купиш едни презервативи? Е голяма логика, няма що
Отиваш в аптеката и казваш " Искам едни презервативи Durex Love ( примерно ) ". Или отиваш в някой по-голям хипер маркет, вземаш една кутиика, каквито си си избрал и после ги плащаш на касата. И да не ти пука, кой как ще те изгледа - техен си проблем. Поне си от тея дето се пазят, че има някой пишлеменца на 14 е*ът без презерватив, празнят се вътре и после пускат тема " правих секс, как да махнем бременността ".
след 1994 всичко е ЖМЕЛ (с малки изключения)
Аве също колко см трябва да ми е пениса че да ми стане презерватива ?
купи си от фантастико. аз така наскоро взех 3 кутийки наведнъж и се редя на касата, касиерката ми се падна някакво момиче на моите години (около дваесе' и няколко) и тя така ме погледна закачливо (а може и да си въобразявам), все пак 9 наведнъжаз само свих рамене и се ухилих като ебати пича.