.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от rumibal Виж мнението
    Тъй като аз за всеки случай си купих презервативи от DM и продавачката ми вика колко съм била умна и т.н.Питам я защо и тя ми отговаря,че дъщеря й е бременна и че не е от онези майки,чиято цел е да стане баба възможно най скоро.И междудругото съм момиче на 12.HDHDHD
    Преди 5 години по БТВ имаше репортаж за едно момиче, което беше родило на 9. И не бе от ромски произход. Което означава, че тя може да е забременяла и на 8. Ето тук как те намирам? А ти си на 12 и ти е странно, че твоя връстничка е била бременна

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rumibal Виж мнението
    Тъй като аз за всеки случай си купих презервативи от DM и продавачката ми вика колко съм била умна и т.н.Питам я защо и тя ми отговаря,че дъщеря й е бременна и че не е от онези майки,чиято цел е да стане баба възможно най скоро.И междудругото съм момиче на 12.HDHDHD
    Фейк !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Отиваш в кауфланд или лидл или някой от големите магазини, където не се налага да говориш с никой при избора на стока от щандовете. Взимаш си колкото и каквоти искаш минаваш през касата, не се обясняваш на никой и газ към "обекта".

Вярно,че всеки преценя кога какво да прави,но като те гледам какви малоумни въпроси задаваш,силно ме съмнява ,че си готов да правиш секс,каму ли пък девойчето,което се предполага да е по-малко от тебе,тоест на 12-13.Аз съм строго против секса на тези години.Не ми излизайте с клишетата от сорта"Щом се чувства готова ,няма нищо лошо" .
    Да имаш добра сексуална култура не е просто да знаеш,че трябва да правиш секс с предпазни средства.За да правиш секс,трябва да си достатъчно зрял да носиш последиците и от евентуална бременност.Нищо не ти гарантира,че кондомът няма да се скъса,нищо не може да ти гарантира,че няма да стане гаф.
    So, за мен едно дете на 12-13 или 14,не може да поеме тази отговорност-да стане родител на 13 или по-лошото- да преживее травмите от един аборт.Ето защо сексът не е за дечица!

Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Вярно,че всеки преценя кога какво да прави,но като те гледам какви малоумни въпроси задаваш,силно ме съмнява ,че си готов да правиш секс,каму ли пък девойчето,което се предполага да е по-малко от тебе,тоест на 12-13.Аз съм строго против секса на тези години.Не ми излизайте с клишетата от сорта"Щом се чувства готова ,няма нищо лошо" .
    Да имаш добра сексуална култура не е просто да знаеш,че трябва да правиш секс с предпазни средства.За да правиш секс,трябва да си достатъчно зрял да носиш последиците и от евентуална бременност.Нищо не ти гарантира,че кондомът няма да се скъса,нищо не може да ти гарантира,че няма да стане гаф.
    So, за мен едно дете на 12-13 или 14,не може да поеме тази отговорност-да стане родител на 13 или по-лошото- да преживее травмите от един аборт.Ето защо сексът не е за дечица!

ЕЙ ! Не плаши момчето, все пак за първи път му е ! Щом и двавата са готови да го правят !!! Като се скъса презерватива ще има ЕСКАПЕЛ !!!! Те си решават кога да го правят....

Цитирай Първоначално написано от nekva ligla Виж мнението
    ЕЙ ! Не плаши момчето, все пак за първи път му е ! Щом и двавата са готови да го правят !!! Като се скъса презерватива ще има ЕСКАПЕЛ !!!! Те си решават кога да го правят....

" Те си решават кога да го правят"
    Решите ли да се правите на мега самостоятелните ,нямате равни.Не ми обяснявай ти колко адекватно решение може да вземе поредна 13-годишна пикла ,която вероятно от скоро има (а може и да няма ) менструация,а е решила да се разкрачи пред първия срещнат льольо!
    "Ескапел" има,че има.Друг е въпросът,че ти не си наясно,че той невинаги предотвратява бременност,което отново потвърждава първия ми пост.Децата не трябва да правят секс.Клишето " Те си решават кога да го правят" е изтъркано и смешно.Заради такива "решения",този раздел никога няма да се отърве от темите "Бременна ли съм","Може ли да е станало нещо?","Аборт?","Защо не ми идва","Нормално ли е да ми закъснява" и т.н.
    Човек би казал ,че на улицата сте си ги намерили половите органи.

anonymous708973
    Guest
    Досега не си ли слагал гума от любопитство?
    Купи си преди въпросния случай и се упражнявай, щото е много вероятно да секнеш кефа и на двамата, ако 2 минути не можеш да си сложиш презерватива.
    Ако не ти се дават пари за дюрекс, презервативи Оne Touch по 20 ст вършат абсолютно същата работа. Ако ще взимаш на Дюрекс, взимай от големите опаковки с 6 броя - излизат по-евтино, но ги има на малко места.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    а срам ли те е да станеш малолетен татко? А да чукаш срам ли те е? Ако отговорите са съответно да - не - бягай в магазина, вземи си презервативи и дерзай. Ако не искаш в аптеката, влизаш в първия супермаркет, там ги продават по рафтовета, взимаш си и гледаш касиерката мълчаливо

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    а на дюрекс кутиите са между 3 и 50 и 3 и 80 кръгло, зависи от модела. Има едни нелатексови, те са малко по - скъпички

Като бях пети клас с един приятел се бяхме зарибили голямото междучасие да не ходим за закуски, а за презарвативи и после ги надувахме в училище и ги разнасяхме наляво-надясно
    Веднъж купиш ли си хич няма да ти е зор в един момент ще е все едно си взимаш вафла

Ох , най-после взех ги

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dude99 Виж мнението
    Ох , най-после взех ги
    Браво,требва да се гордеем с теб

Ох , най-после взех ги
    За в бъдеще няма да се притеснявай толкова !

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ох , най-после взех ги
    ^Май някой не чете темата,а?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Не те е срам да правиш секс, но те е срам да си купиш презервативи?! Ми стой си на задника тогава...к'во си тръгнал да правиш секс?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Забавно,на 13 не го е срам да оножда момиченца,но го е срам да си купи кондоми...
    Пич,ходи вънка ритай някоя топка или нещо от сорта и не се знаимавай с неща които са ти ДОСТА над възрастовата граница.

п.с. кур за всеки набор след '92 включително

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

офф хора престанете с това "не те е срам да правиш секс, но те е срам да купувъш кондоми" Може и да лъже, и да иска само да пробва как се слага,да си го надува, но да го е срам да си купи!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Отиваш в DM и си взимаш една кутия и не се разправяш с продавачката.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Това показва колко си готов за секса всъщност !

Мда и мен ме съмнява , че наистина ще правиш секс , съгласен съм с Боян , но ако наистина ще правиш , трябва да се радваш и да не изпускаш възможността. А иначе аз имам следната идея: отиваш и даваш кутията или казваш там каквито искаш и след като ги вземеш тихичко (но да те чуе продавачът/ката) охоо ся ще избъзикаме Валентинчо(например) и си тръгваш спокойно? А я кажи ако си "правил" секс какво е станало?

Първо няма защо да се страхуваш
    Второ няма право да ти отказват да ти продадат презарвативи,можеш да ги съдиш
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    майката си е е*ало,като гледам днешното поколение какъв разврат е,то бива ама ние на 12-13 си играехме с колички,тия изруди сега с презервативи....на към лошо отива всичко

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    майката си е е*ало,като гледам днешното поколение какъв разврат е,то бива ама ние на 12-13 си играехме с колички,тия изруди сега с презервативи....на към лошо отива всичко
    Защо да не правят секс ? Ако са готови да дават... ! Сексът не е лошо нещо, стига да си готов/a ! Не мисля, че има смисъл да обиждаш.. !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от nekva ligla Виж мнението
    Защо да не правят секс ? Ако са готови да дават... ! Сексът не е лошо нещо, стига да си готов/a ! Не мисля, че има смисъл да обиждаш.. !
    13-14 годишни били готови за секс. Дървен камък.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    +1
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си