.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Аз си зимах без да ми пускат да си играя с тях и въобще не ме беше срам :Д. Влизам в аптеката и на продавачката викам обичайното и тя ми дава :Д.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако те пратя да ми вземеш превръзки, бързо ще се отсрамиш за презервативите.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    аз ако разбера,че дъщеря ми има на 13 години гадже,ще ходя до нея с пушката
    Къде ли съм го чувала това? :д

Уф толкова ли не можеш да напишеш презервативи в гугъла ?

Като те е срам/ мързи те да отидеш до аптеката/магазина, поръчваш тук: http://kondomi.bg/

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Еби с найлонови торбички !
    ахах, разби ме

99 и кондом.. Bwoah !!

Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Вярно,че всеки преценя кога какво да прави,но като те гледам какви малоумни въпроси задаваш,силно ме съмнява ,че си готов да правиш секс,каму ли пък девойчето,което се предполага да е по-малко от тебе,тоест на 12-13.Аз съм строго против секса на тези години.Не ми излизайте с клишетата от сорта"Щом се чувства готова ,няма нищо лошо" .
    Да имаш добра сексуална култура не е просто да знаеш,че трябва да правиш секс с предпазни средства.За да правиш секс,трябва да си достатъчно зрял да носиш последиците и от евентуална бременност.Нищо не ти гарантира,че кондомът няма да се скъса,нищо не може да ти гарантира,че няма да стане гаф.
    So, за мен едно дете на 12-13 или 14,не може да поеме тази отговорност-да стане родител на 13 или по-лошото- да преживее травмите от един аборт.Ето защо сексът не е за дечица!

ЕЙ ! Не плаши момчето, все пак за първи път му е ! Щом и двавата са готови да го правят !!! Като се скъса презерватива ще има ЕСКАПЕЛ !!!! Те си решават кога да го правят....

Цитирай Първоначално написано от dude99 Виж мнението
    Ох , най-после взех ги
    За в бъдеще няма да се притеснявай толкова !

майката си е е*ало,като гледам днешното поколение какъв разврат е,то бива ама ние на 12-13 си играехме с колички,тия изруди сега с презервативи....на към лошо отива всичко
    Защо да не правят секс ? Ако са готови да дават... ! Сексът не е лошо нещо, стига да си готов/a ! Не мисля, че има смисъл да обиждаш.. !

az puk sum na 13.. i akosre6ta to4niq 4ovek smqtam da go naprava na 15-16 godini.. mislq 4e e normalno

Пази боже да нямаме момичета за деца...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от nekva ligla Виж мнението
    ЕЙ ! Не плаши момчето, все пак за първи път му е ! Щом и двавата са готови да го правят !!! Като се скъса презерватива ще има ЕСКАПЕЛ !!!! Те си решават кога да го правят....

" Те си решават кога да го правят"
    Решите ли да се правите на мега самостоятелните ,нямате равни.Не ми обяснявай ти колко адекватно решение може да вземе поредна 13-годишна пикла ,която вероятно от скоро има (а може и да няма ) менструация,а е решила да се разкрачи пред първия срещнат льольо!
    "Ескапел" има,че има.Друг е въпросът,че ти не си наясно,че той невинаги предотвратява бременност,което отново потвърждава първия ми пост.Децата не трябва да правят секс.Клишето " Те си решават кога да го правят" е изтъркано и смешно.Заради такива "решения",този раздел никога няма да се отърве от темите "Бременна ли съм","Може ли да е станало нещо?","Аборт?","Защо не ми идва","Нормално ли е да ми закъснява" и т.н.
    Човек би казал ,че на улицата сте си ги намерили половите органи.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Изчакай някой пред аптеката и го помоли да ги купи вместо теб.

Какво стана? Забрави да разкажеш

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dude99 Виж мнението
    Ох , най-после взех ги
    ^Май някой не чете темата,а?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    майката си е е*ало,като гледам днешното поколение какъв разврат е,то бива ама ние на 12-13 си играехме с колички,тия изруди сега с презервативи....на към лошо отива всичко
    +1
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма от какво да те е срам. Това си е съвсем нормално нещо. Отиваш и купуваш просто. Аз, най - често, заедно с приятеля ми купуваме от хипермаркети и нито ме гледат странно, нито нищо. Просто няма от какво. Действай. Теб , ако те е срам да купуваш - секс как ще правиш? Няма ли да те е срам да те види някоя гол?

Супер фен Аватара на fenasf
    А мен не
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от nekva ligla Виж мнението
    Защо да не правят секс ? Ако са готови да дават... ! Сексът не е лошо нещо, стига да си готов/a ! Не мисля, че има смисъл да обиждаш.. !
    13-14 годишни били готови за секс. Дървен камък.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Тъй като аз за всеки случай си купих презервативи от DM и продавачката ми вика колко съм била умна и т.н.Питам я защо и тя ми отговаря,че дъщеря й е бременна и че не е от онези майки,чиято цел е да стане баба възможно най скоро.И междудругото съм момиче на 12.HDHDHD

Цитирай Първоначално написано от rumibal Виж мнението
    Тъй като аз за всеки случай си купих презервативи от DM и продавачката ми вика колко съм била умна и т.н.Питам я защо и тя ми отговаря,че дъщеря й е бременна и че не е от онези майки,чиято цел е да стане баба възможно най скоро.И междудругото съм момиче на 12.HDHDHD
    Преди 5 години по БТВ имаше репортаж за едно момиче, което беше родило на 9. И не бе от ромски произход. Което означава, че тя може да е забременяла и на 8. Ето тук как те намирам? А ти си на 12 и ти е странно, че твоя връстничка е била бременна

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rumibal Виж мнението
    Фейк !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Отиваш в кауфланд или лидл или някой от големите магазини, където не се налага да говориш с никой при избора на стока от щандовете. Взимаш си колкото и каквоти искаш минаваш през касата, не се обясняваш на никой и газ към "обекта".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си