- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да купя кондоми
Евгени спиш!
Така е , акселерация...
maDamn
Кво Евгени бе,тва не са деца,бахти поколението
Кво да се прави, децата са отражение на семейството...извода си го правиш и сам.
maDamn
аз ако разбера,че дъщеря ми има на 13 години гадже,ще ходя до нея с пушката
Уф толкова ли не можеш да напишеш презервативи в гугъла ?
Като те е срам/ мързи те да отидеш до аптеката/магазина, поръчваш тук: http://kondomi.bg/
а
Пази боже да нямаме момичета за деца...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
не отричай, че поне малко на 12-13г. не ти се е правело сексв днешно време почти всички момчета на тази възраст мислят за секс, апък и той и да прави секс все пак взима предпазни средства, а не като някой други който дори незнаят какво е кондом
![]()
Всеки си мисли, ама идеята е,че ние сме си останали с мислите само, и сме го направили като сме станали поне 1 идея по-отговорни и знаещи по темата.
maDamn
Аз си зимах без да ми пускат да си играя с тях и въобще не ме беше срам :Д. Влизам в аптеката и на продавачката викам обичайното и тя ми дава :Д.
Ако те пратя да ми вземеш превръзки, бързо ще се отсрамиш за презервативите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
лол
az puk sum na 13.. i akosre6ta to4niq 4ovek smqtam da go naprava na 15-16 godini.. mislq 4e e normalno
Изчакай някой пред аптеката и го помоли да ги купи вместо теб.
А мен не
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar