- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да купя кондоми
Аз си зимах без да ми пускат да си играя с тях и въобще не ме беше срам :Д. Влизам в аптеката и на продавачката викам обичайното и тя ми дава :Д.
Ако те пратя да ми вземеш превръзки, бързо ще се отсрамиш за презервативите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Уф толкова ли не можеш да напишеш презервативи в гугъла ?
Като те е срам/ мързи те да отидеш до аптеката/магазина, поръчваш тук: http://kondomi.bg/
az puk sum na 13.. i akosre6ta to4niq 4ovek smqtam da go naprava na 15-16 godini.. mislq 4e e normalno
Пази боже да нямаме момичета за деца...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
" Те си решават кога да го правят"
Решите ли да се правите на мега самостоятелните ,нямате равни.Не ми обяснявай ти колко адекватно решение може да вземе поредна 13-годишна пикла ,която вероятно от скоро има (а може и да няма ) менструация,а е решила да се разкрачи пред първия срещнат льольо!
"Ескапел" има,че има.Друг е въпросът,че ти не си наясно,че той невинаги предотвратява бременност,което отново потвърждава първия ми пост.Децата не трябва да правят секс.Клишето " Те си решават кога да го правят" е изтъркано и смешно.Заради такива "решения",този раздел никога няма да се отърве от темите "Бременна ли съм","Може ли да е станало нещо?","Аборт?","Защо не ми идва","Нормално ли е да ми закъснява" и т.н.
Човек би казал ,че на улицата сте си ги намерили половите органи.
Изчакай някой пред аптеката и го помоли да ги купи вместо теб.
Няма от какво да те е срам. Това си е съвсем нормално нещо. Отиваш и купуваш просто. Аз, най - често, заедно с приятеля ми купуваме от хипермаркети и нито ме гледат странно, нито нищо. Просто няма от какво. Действай. Теб , ако те е срам да купуваш - секс как ще правиш? Няма ли да те е срам да те види някоя гол?
А мен не
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Тъй като аз за всеки случай си купих презервативи от DM и продавачката ми вика колко съм била умна и т.н.Питам я защо и тя ми отговаря,че дъщеря й е бременна и че не е от онези майки,чиято цел е да стане баба възможно най скоро.И междудругото съм момиче на 12.HDHDHD
а
лол
Отиваш в кауфланд или лидл или някой от големите магазини, където не се налага да говориш с никой при избора на стока от щандовете. Взимаш си колкото и каквоти искаш минаваш през касата, не се обясняваш на никой и газ към "обекта".![]()