.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: пътуване

пътуване

Не съм 100% сигурен дали това е за този раздел. Така, въпросът ми е дали може родителите да ми напишат уверение или някакъв документ(не знам как точно трябва да се нарече), който да ми позволи да пътувам из страната без придружител. Нямам навършени 16 години.

Не съм много сигурна дали може да пътуваш без никакъв придружител, но те трябва да напишат пълномощно дори и да имаш някакъв пълнолетен придружител с теб

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз преди 16 си пътувах без проблеми сама из страната. Родителите ми нищо не са писали.
    И спря да се върти за миг земята..

да бе знам, то ми е ясно това - всичките ми познати си пътуват без притеснения, ама ако ме хванат куките и ме питат с кого съм тука и прочие дали могат да ми направят проблем. не знам защо така се вживяват >.<

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мисля, че може.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

С кола ли ще пътиваш или на стоп или какво?Как така куките ще идват и ще те питат какво правиш тук,та те да не са от гестапо ?

тва е само за чужбина,кво са панираш.да си виждал кука която посред бял ден спира 15 годишно момче и го пита "ти каде ходиш" :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    НЕ могат да ти направят проблем , щом си в страната
    нищо няма да пишат..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от Sladichkoto0 Виж мнението
    Не съм много сигурна дали може да пътуваш без никакъв придружител, но те трябва да напишат пълномощно дори и да имаш някакъв пълнолетен придружител с теб
    Не съм видяла, че става въпрос за пътуване в страната ... Е тогава можеш сам ... Иначе, ако някой се интересува за извън страната и не знае ... това е

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Доколкото съм чела и чувала: може.

К'во било ? Не си можел да пътуваш сам ли Ай сиктир, никой не ми е правил проблеми досега, пък и откъде да знаят, че съм без придружител.. Да не карам примерно кола.. К'ви са тия глупости, дето ги разправяте бе хора )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си