Започнах да влизам по-рядко и всеки път когато вляза виждам как те хранят доволно, а единственият начин, по който ти отговаряш е, че си красива. Защо когато погледна темите за снимки в секса и тука в кофата ти си намесена в нещо и всеки ти обяснява, че си тъпа като гъз? Още повече, че това е вторият път когато заключват темата за снимки в секса заради теб или поне е вторият път, който аз виждам. Мязаш ми на TorVNP
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Но ѝ тича.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Признай си че пусна темата, за да кажеш че не влизаш вече често![]()
Ако сравнението не съм го писал аз, значи не струва.
n00bs
Дапаз не смеех да се обадя щото щеше да има - ти просто й завиждаш
yeah, right
nigga stole my bike
защо му викаш Евстати![]()
nigga stole my bike
хахахаха
мне не е и Владо
никой не знае ahuihaihuihai ;]]] дори и аз
не бе ебаам се, знам
nigga stole my bike
с червената коса ако е, евала, печена е. ама жигулката повече ме кефи, нема спор
нее, не ми се сърди, Насе
обещала съм му, не мога да го предам :/
nigga stole my bike
mucho женска солидарност
/hipsters gonna hip
Creative Technologie
е ние не сме скарани
просто не сме заедно вече ;д
nigga stole my bike
Игнорирайки кофните форумни тролове, които държат темата най-отгоре в най-новото във форума, искам да попитам авторката на темата не мисли ли, че Кити няма нужда от рекламата, която тя ѝ прави, тя си е достатъчно известна и без това, някои я носят във форумните си подписи, други на аватарите си...![]()
да, яко е да си известен във форум![]()
nigga stole my bike