- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили?
Понеже днес водих спор с една приятелка,за случай в който,момичето си е харесало много ама МНОГО момче,разбират се,влюбени са и т.н,обаче тя е недоволна в леглото,ако сте на нейно място,какво бихте направили,дали бихте го зарязали или се опитате заедно да направите нещата да са по-добре или пък се бихте примирили с това?
По-скоро бих се опитала да оправя нещата, едва ли ще го оставя заради това
сейм
ще търсим решение на проблема заедно
сексът е много важна част от една връзка, но ако наистина има чувства и хората са влюбени един в друг,не мисля, че е достатъчна причина , за да се разделят
ако при мен е така-приятелят ми да е по-неопитен и да не знае какво прави просто бих му казала или показала какво ми харесва повече
Не бих се примирила в никакъв случай.
Ще поговоря с него, ще се опитаме да открием решението на този проблем.
Ако не стане, предполагам обстоятелствата сами ще ни накарат да се разделим. Всеки, който води полов живот и е имал сериозни връзки, знае че ако секса не върви, започва да се отразява и върху останалите неща.
И спря да се върти за миг земята..
Оф, тук от личен опит колко имам да говоря...
Едно към едно. Започна да се отразява на другите неща, карахме се много за всичко, големи скандали... когато най-накрая се престраших да говоря с него, беше 2-минутен монолог. Накара ме да се почувствам супернеловко и 5 пъти съжалих, че съм си отворила устата. Точно това чувство е останало в мен и досега (макар и в много по-малка степен) и ми е страшно кофти да говоря за нещо, което не е наред в леглото. Човекът беше... все още е много свестен, обаче сексът далеч не му беше приоритет, а на мен ми е. Беше ми и тогава въпреки неопитността.
Така че... разговори, разговори, ама ако човекът отсреща не вижда никакъв проблем в секса или не желае/не може да го промени... кел файда? Връзката ни продължи още няколко месеца, но за мен беше приключила няма и седмица по-късно.
Не ми се е случвало, но предполагам, че ще потърсим заедно решение на проблема. Не бих го оставила само заради това, не бих се и примирила. Ще направим опит да се напаснем с времето и с открити разговори на кой какво му харесва.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
между другото,може и да стане обратното,мъжа да не е доволен,така че може и мъжката част да вземе участие,аз като се досетя един познат как наричаше приятелката,точно по този повод....ме хваща срама и тя имаше бая извратени представи
![]()
Последно редактирано от MarkKnight : 07-01-2012 на 11:13
Аз бих пробвала да променя нещата, бих се опитала да го науча на това, което ми харесва и да подобрим сексуалния ни живот. Ако след това видя, че не става... явно не сме един за друг.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5