Днес ми предлагаха Samsung Galaxy Ace S5830 като с нова карта ми е 300 и нещо лева, като на изплащане общо е 30 и нещо лева на месец, а без карта е 400 и нещо си лева, но мога пак да го взема на изплащане.
Взимай HTC-то. Един приятел има и е много доволен от него. Работи си перфектно, може да си гледаш филми и етц на него. Страшен телефон, няма да сбъркаш.
Аз може би бих избрал HTCто но сега съм с Оптимус 3Д-то и телефона е железен отвсякъде, няма да сбъркаш. 3Д-то не е голямо предимство но е забавно, с едни очила сигурно ще изглежда много реалистично (все се надъхвам да отида да си взема ама ме мързи)
В магазините си нямат хал хабер от телефони, там са хора които си пробутват плановете. Само в един голям магазин на виваком имаше 1 специалист (който ми го доведоха ако имам въпроси защото се познавах с един от магазина) и човека си разбираше, но всички останали са гола вода
Говорех по телефона с една от шматките относно телефона който искам да взема и беше нещо от рода на
"LG-то е много хубаво няма да сбъркате
-а Sony Xperia Sola имате ли?
-ами да ама ЛГ-то е с по-мощен хардуер
-И кое му е по-мощното?
-ами има 2-ядрен 1гхз процесор а солата е с 1ядрен
-солата също е с 2ядрен 1гхз
-еееми не знам елате на място най-добре и си ибзерете
Между другото погледни http://shtepsel.bg/sony-xperia-sola/ за тези пари е много добър избор... Xperia P / S са по-скъпи и съответно по-мощни. И не си купувай от онлайн магазини/технополис, техномаркет и т.н. преебават нещата с гаранцията. Най-сигурно е от глобул и виваком. Може и Мтел но имат навика да орязват пакета (я някой HDMI кабел по-малко, я калъфа са го прибрали или скрийн протекторите...) а и ако някоя линия има бъгави бройки винаги са там