.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Търси се... филм :)

Приятелката ми, когато е била на 8, се е записала в театрална школа. Един ден, някакви хора са дошли да търсят деца за роля във филм и са я избрали. Но след заснемането му тя не е могла и до ден днешен да го открие. Ако може да помогнете. Ето и малко подробности относно филма. Италиански е, казва се "Изходът". В него, моята приятелка играе дъщеричката на военен. Те са еврейско семейство, а тя се казва Агар.

Доста съм търсил в интернет и без успех. Ако може да ме насочите или да дадете някакъв съвет, къде мога да го потърся (не говоря само за интернет). Доста приятно бих изненадал приятелката си, ако го открия.

Благодаря предварително!!!

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    От коя година е филмът? Защото аз намерих някакъв от 1988, със същото заглавие, италиански.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Ами горе-долу е сниман около 2005...

Още едно допълнение, филмът на италиански е " Exodus "

аз намерих един от 2007 , не съм го гледала надявам се да е този но не е на Бг

http://thepiratebay.se/torrent/73086...d)_NL_Subs_DMT

Да това е филмът... БЛАГОДАРЯ много, ама МНОГО!!! А относно езика, ще измисля нещо

за нищо, пъсно субтитрите през гоогле :Д няма да са добре ма поне ще имаш представа за кво се говори

радвам се че помогнах

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от drift_s_koza Виж мнението
    Да това е филмът... БЛАГОДАРЯ много, ама МНОГО!!! А относно езика, ще измисля нещо
    Честито.
    Кажи после как е реагирала? ;d :P
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Еммиии оцени все пак труда, който положих, за да открия филма (тоест труда да напиша тема във форума ), ама очаквах да е по-изненадана... както и да е, поне малко я зарадвах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си