.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Връзка с чужденец/чужденка

Моля, ако имате възможност, опитайте връзка с чужденец/чужденка и повече никога няма да поискате да погледнете българин/българка. Много по-добре се отнасят от българските мъже/жени с теб и са с много по-високо ниво, повечето имат и много по-висока култура. Освен това така имате възможност да опознаете един нов свят, изпълнен с непознати и екзотични традиции и обичаи. Бракът с чужденец/чужденка има много по-голяма перспектива от този между българин и българка и е изпълнен с много по-вълнуващи емоции. Светът е голям, защо да се ограничаваме? Нека не бъдем коне с капаци!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Офф, отиди да се гръмнеш. Моля те. Имала съм връзка както и с българин, така и с чужденец. Навсякъде има и идиоти/ки, и свястни момчета/момичета - и в България, и извън нея.

Да, но в България преобладават идиотите, тук нормалните хора са кът. Малко такива държави има в Европа и повечето са на Балканите - Гърция, Сърбия, Албания, Турция...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    хахахах :Д Щом ни се молиш, окей
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xoxi
    Не искам пък. Искам с българско да съм, да е като мен. Да си споделяме на роден език и да настръхва с мен, когато България изпъкне с нещо пред света.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Всеки има глава на раменете и сам може да си прецени дали да е с българин/-ка или не.

Не е вярно. И от българи и от чужденци съм си патила.
    Хората са един дол дренки навсякъде.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Това е също толкова тъпо, колкото и "хвани си момче от Варна, а не от София, чуваш ли! " .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    пхахахаха отношението им няма нищо общо с това, че са чужденци...има и българи/ки които имат прекрасно отношение към половинките си, висока култура и прочие. Това е строго индивидуално и не зависи от националността... Престанете да слагате всички под общ знаменател!!!

Мега фен Аватара на Dagichka
    намери ми някой чужденец, по възможност американец, да е сладък :Д и ще ти кажа как е ахах :Д
    разлика има в манталитета и държанието им понякога, но хората са си хора навсякъде по света! а човека си носи характеристиките в себе си, независимо в коя държава е роден

anonymous708973
    Guest
    Абе... както има и свестни българи, така има и чужденци, които са пълни боклуци.
    Не можеш да говориш толкова обобщено. Връзка с чужденец в много аспекти би ми била странна. Не отричам обаче, че има едно огромно предимство в семейство, в което двете половинки са от различен произход - детето расте в билингвиална среда.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-02-2012 на 08:46

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и това елементарно, ограничено същество /авторът/,искало да се жени и да има дете..
    горката жена..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Много му се връзвате на марто, преди време се подвизаваше с името michel1 ама не знам какво стана с този му профил...

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от marti_marto Виж мнението
    Моля, ако имате възможност, опитайте връзка с чужденец/чужденка и повече никога няма да поискате да погледнете българин/българка. Много по-добре се отнасят от българските мъже/жени с теб и са с много по-високо ниво, повечето имат и много по-висока култура. Освен това така имате възможност да опознаете един нов свят, изпълнен с непознати и екзотични традиции и обичаи. Бракът с чужденец/чужденка има много по-голяма перспектива от този между българин и българка и е изпълнен с много по-вълнуващи емоции. Светът е голям, защо да се ограничаваме? Нека не бъдем коне с капаци!
    Умри,глупак.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    Много му се връзвате на марто, преди време се подвизаваше с името michel1 ама не знам какво стана с този му профил...
    това обяснява всичко
    и преди си беше същия гъз/трол
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Да,това въобще не е така.Точно,защото сте твърде различни е възможно нещата да не са такива каквито изглеждат.Друго е когато можеш да си поговориш с любимият си човек на собственият си език .Знаеш чуждият език поставя много граници.(както и да го погледнеш,колкото и да го знаеш)
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Офф, отиди да се гръмнеш. Моля те. Имала съм връзка както и с българин, така и с чужденец. Навсякъде има и идиоти/ки, и свястни момчета/момичета - и в България, и извън нея.
    даа съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си