.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София

Голям проблем

Здравейте! От днес забелязах нещо странно във вашия сайт. Като цъкна на някоя тема (не всички са така) ми излиза съобщение, че сайта съдържа вирус. До сега не ми се е появявало това съобщение, от днес е. На повечето теми от раздел Училище и приятели е така. Казвам го, защото най - често разглеждам този раздел. Ето снимка: http://prikachi.com/images/215/4960215L.png
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И на мен вчера ми се показа.

Мега фен Аватара на machoka
    то и някой път winamp като си включиш излиза така, както и при други ситуации.

най-общо казано това е недомислие в антивирусните. иначе 'на сайта' няма вируси, може да сте сигурни.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    то и някой път winamp като си включиш излиза така, както и при други ситуации.

най-общо казано това е недомислие в антивирусните. иначе 'на сайта' няма вируси, може да сте сигурни.
    Антивирусната не съм си я сменяла от две години, а това съобщение за първи път се появи днес.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Мега фен Аватара на machoka
    Значи е крайно време да я смениш или да я ъпдейтнеш)

Вирус, от посещението ти в тийнпроблем, НЯМА как да 'хванеш'.. а антивирусните пищят за всякакви глупости в повечето случаи.

Сайта е от подписа ми.Не мога да го махна, извинявам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си