Здравейте! От днес забелязах нещо странно във вашия сайт. Като цъкна на някоя тема (не всички са така) ми излиза съобщение, че сайта съдържа вирус. До сега не ми се е появявало това съобщение, от днес е. На повечето теми от раздел Училище и приятели е така. Казвам го, защото най - често разглеждам този раздел. Ето снимка: http://prikachi.com/images/215/4960215L.png
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
И на мен вчера ми се показа.
то и някой път winamp като си включиш излиза така, както и при други ситуации.
най-общо казано това е недомислие в антивирусните. иначе 'на сайта' няма вируси, може да сте сигурни.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Значи е крайно време да я смениш или да я ъпдейтнеш)
Вирус, от посещението ти в тийнпроблем, НЯМА как да 'хванеш'.. а антивирусните пищят за всякакви глупости в повечето случаи.
Сайта е от подписа ми.Не мога да го махна, извинявам се.