- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Дайте съвет :)
Здравейте,въпроса ми е много прост но и аз не знам какво става![]()
Тренирам футбол в един клуб и съм вече 3ти месец там.Когато започнем игра мен ми става някак подтиснато ,нямам хъс.В много случай давам грешни пасове,когато топката е в мен я давам като на посоки вобще не поглеждам и не мисля.Защо се получава така ? След всяка тренировка си викам от утре няма да е така ,но когато почнем да играем и така става,не мога да си го обясня.Има тренировки в които играя доста добре но....
Като че ли не мога да се съсредоточа над това което правим,вобще не мисля и съм много паникьосан.
Тези които са спортисти и по точно ако има футболист дайте някъв съвет...Осъзнавам какво става,но не знам просто не знам![]()
Дайте съвет.
Благодаря Ви![]()
Като нямаш хъс, преди тренировка отиди и кажи на тренера да ти бие 2 шамара да се озлобиш, да се нахъсаш и си готов. Концентрацията.. фокусираш се изцяло върху играта, и върху задачите които имаш( зависимост от поста), не трябва да мислиш за нищо друго освен за самата игра. Щом за 3 месеца, не си успял да се адаптираш и да си притеснен - или от отбора не искат да те приемат, или просто не си за този отбор.
Няма как да не ме искат от отбора...смисъл всички са пичове,но кат направя примерно няква грешка и някой ми каже не така или просто нещо друго като че ли падам психически ли ... не знам
Наистина според мен трябва да се нахъсам това е ...
Ако имате други коментари драскайте![]()
Ако си зарибен по някоя компютърна игра, спри я, аз преди като играех УоУ доста често на тренировка само мислех как ше се прибера и ще играя, за щастие от половин година вече никви игри не играя![]()
Не съм зарибен и не играя ...
явно футбола не ти се отдава смени спортанищо лично
![]()
не мисля,има нещо но не е точно такаДнес играхме - на квадрата бях екстра,със самочувствие сичко.На мача се притеснявам
Има само 1 проблем,играем по 7 човека 6+1 на терен сигурно 60на40 - защо толко се паникьосвам ? Смисъл такъв играя бек и когато някой тръгва да ми влиза (тъй като пресират) се ошашавам ,Какво да правя ? Или пък става малко меленце,взимам топката и вместо да се огледам много бързо направо бия на някъде ... ?
Не съм толко зле да не си помислите нещо ,просто правя доста грешки,но си играя г/д добре.
Когато сме по-малко хора примерно по 5-6 в отбор на такова игрище и имам пространство се справям много по добре.Просто когато сме повече все едно не мисля толко бързо ли ддз.
Дайте някво съветче![]()
Къв е тоя футболен мач на терен 60 на 40?! И щом си чак такава паника и може wtf2 да е прав и футбола да не е за теб. Не се впрягай толкова като не ти се отдава - играй за удоволствие и здраве. Щом сам не можеш да се настроиш да си спокоен, никой друг не може да те настрои 'щото не си робот.
1.Трябва да бъдеш перфектен технически.Първоначално написано от abvgde93
Пасове,спиране,поемане,жон лиране,дриблиране-
всичко това трябва да е на възможно най-високо ниво,
за да имаш увереност.
и
2.Това,че можеш 1 на сухо,няма да те направи
футболист.
Трябва да се отпуснеш и да го прилагаш на практика.
1 и 2 не могат едно без друго.
Успех!
Просто опитай с друг спорт, било то бойно изкуство, баскет или каквото ти е на сърце. Няма смисъл да ходиш на тренировки и да се питаш, какво ли аджеба правя тука, или кога най-сетне ще свърши тая тренировка. Избери това, което ти се отдава и ти е интересно! Каквото и да избереш ти пожелавам УСПЕХ !!!![]()
![]()
Спри да висиш по интернет форуми и въобще в нета. Аз като вися постоянно и отида някъде само за това как ще вися на компа си мисля.