.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 145

На колко години започнахте да пушите??????

аз започнах да пуша на 13 и сега не се гордея особено че съм ги почнала защото е много трудно да ги спреш.трябва да имаш ебати волята за да го направиш.Иска ми се да не ги бях почвала.Има случаи в които изобщо не ми се пуши ама паля е така по навик.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тва за паленето по навик ми е познато... Аз на 14.... и пуша много много рядко и то не цяла цигара
    Шофирай разумно - стигни жив!

мии почнах по средата на 6-ти клас май.. Ш ги спра когато станат 3,20
    Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..

Град
    Е там...
    хаха
    не пуша

Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    от 12 годишна
    за сега не мисла да спирам
    И кво много ли се радваш,че пушиш от 12 годишна не ми се мисли като станеш на 30 белия ти дроб на кво ще заприлича!

ми аз не пуша, мряза цигарите( но не мразя хората които пушат ), задушавам се само от дима им иначе познавам "дечица" дето са почнали едва ли не от детската градина!!!

Град
    София
    В седми клас ги припалвах, но не пушех редовно и сериозно, вече в 8-ми започнах по кутия да си купувам..

Аз не пуша. Не че не съм пробвала, ама не ми харесва и не намирам смисъл в пушенето. Въпреки това сигурно дробовете ми са по-зле и от тези на заклет пушач, защото всички около мен пушат и постоянно дишам цигарен дим. Но какво да се прави.........

Цитирай Първоначално написано от vileto8
    Аз не пуша. Не че не съм пробвала, ама не ми харесва и не намирам смисъл в пушенето. Въпреки това сигурно дробовете ми са по-зле и от тези на заклет пушач, защото всички около мен пушат и постоянно дишам цигарен дим. Но какво да се прави.........
    same :S

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    На 19 години съм , никога не съм слагала цигара в устата си . Няма и да сложа / баси колко съм задръстена.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    На 9 години запалих първата и последната си цигара . Просто тогава го направих от едното любопитство , исках да знам какво е . След като го направих , беше все едно нищо , никакво удовлетворение . От тогава си обещах , че повече нямада пуша , та така вече почти 5-6 години . въпреки че пак съм имала възможности да пуша .

Град
    Somewhere...in The sea...
    много малка бях като измолих дядо ми да ми даде да си опъна щях да повърна естествено ама нали съм любопитка после във втори клас 1 цигара с една пр и до там....след това в 4 клас още една цигара...иии в 6-и клас се научих да пуша, но не пушех редовно...сега от 8-ми клас пропуших редовно...и сега ... като стана първата ми работа е да запаля цигара...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Sофiiя City xD
    аз не пуша..
    но имах един съученички(мисля че бяха 3) които в първи клас пропушиха..и викаха родителите им,и още някфи наказания,глупости... те си пушеха свободно пред мен и другите от нашия клас.. а аз бях в шок.. секфи ги има

Не пуша
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Abe ponqkoga palia cigara kogat sum s priiateli kolkot da im praia kompania ama inache ne pusha cigari i ne mi haresva

Цитирай Първоначално написано от vileto8
    +1

цигари в 8ми клас
    козове в 7ми

Цитирай Първоначално написано от FlammeNoir
    Abe ponqkoga palia cigara kogat sum s priiateli kolkot da im praia kompania ama inache ne pusha cigari i ne mi haresva
    по добре спри да го правиш! 3-ма приятели правеха това УЖ само за компанията и пропушиха...

аз не пуша,пробвал съм не ми хареса.за мен пушенето е пълна глупост
    Сигурно всички са пропушили от гъзария или защото приятелите им го правят,а после се чудят как да ги спрат,умират от липса на бял дроб(станал е черен)

Аз пропущих на 13г. и не се гордея мн с този факт

палила съм в 5-ти клас, а миналата година лятото пропуших редовно..няколко месеца и сега пуша само в компания
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Края на 7 клас,и сега толкова искам да ги спра-просто навика да ми е в ръката ме спира.Бях ги спряла през лятото,обаче като отидох края на лятото при братовчетка ми във Варна пак пропуших

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от Firewall
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    от 12 годишна
    за сега не мисла да спирам
    И кво много ли се радваш,че пушиш от 12 годишна не ми се мисли като станеш на 30 белия ти дроб на кво ще заприлича!
    съгласна
    "Пушенето вреди сериозно на вас и другите около вас" виждате ли цигарите са много опасно нещо ех момченца така ви съчуствам да знаете откажете ги тия цигари бе хора моля ви искам ви живи не мъртви

Супер фен Аватара на AlokiNn
    4 Не пуша , а тренирам пестя пари да си купя обувки да тичам с нещо вие пушите .. Замислете се ако 1 година не пушите колко пари спестявате. Иначе от наргиле на купони. Още малко и си купувам обувки и ще видите вие кой ще тича

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    хаха
    не пуша
    +1

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    много малка бях като измолих дядо ми да ми даде да си опъна щях да повърна естествено ама нали съм любопитка после във втори клас 1 цигара с една пр и до там....след това в 4 клас още една цигара...иии в 6-и клас се научих да пуша, но не пушех редовно...сега от 8-ми клас пропуших редовно...и сега ... като стана първата ми работа е да запаля цигара...
    Дядо ти е опасен човек.
    Бахти тъпия подпис имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си