- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години започнахте да пушите??????
аз започнах да пуша на 13 и сега не се гордея особено че съм ги почнала защото е много трудно да ги спреш.трябва да имаш ебати волята за да го направиш.Иска ми се да не ги бях почвала.Има случаи в които изобщо не ми се пуши ама паля е така по навик.![]()
Тва за паленето по навик ми е познато...Аз на 14.... и пуша много много рядко и то не цяла цигара
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
мии почнах по средата на 6-ти клас май..Ш ги спра когато станат 3,20
![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..
хаха
не пуша
И кво много ли се радваш,че пушиш от 12 годишна не ми се мисли като станеш на 30 белия ти дроб на кво ще заприлича!Първоначално написано от schoolgirl
ми аз не пуша, мряза цигарите( но не мразя хората които пушат), задушавам се само от дима им
иначе познавам "дечица" дето са почнали едва ли не от детската градина!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
В седми клас ги припалвах, но не пушех редовно и сериозно, вече в 8-ми започнах по кутия да си купувам..
Аз не пуша. Не че не съм пробвала, ама не ми харесва и не намирам смисъл в пушенето. Въпреки това сигурно дробовете ми са по-зле и от тези на заклет пушач, защото всички около мен пушат и постоянно дишам цигарен дим. Но какво да се прави.........
На 19 години съм , никога не съм слагала цигара в устата си . Няма и да сложа / баси колко съм задръстена.![]()
На 9 години запалих първата и последната си цигара . Просто тогава го направих от едното любопитство , исках да знам какво е . След като го направих , беше все едно нищо , никакво удовлетворение . От тогава си обещах , че повече нямада пуша , та така вече почти 5-6 години . въпреки че пак съм имала възможности да пуша .
много малка бях като измолих дядо ми да ми даде да си опънащях да повърна естествено ама нали съм любопитка
после във втори клас 1 цигара с една пр
и до там....след това в 4 клас още една цигара...иии в 6-и клас се научих да пуша, но не пушех редовно...сега от 8-ми клас пропуших редовно...и сега ... като стана първата ми работа е да запаля цигара...
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
аз не пуша..
но имах един съученички(мисля че бяха 3) които в първи клас пропушиха..и викаха родителите им,и още някфи наказания,глупости... те си пушеха свободно пред мен и другите от нашия клас.. а аз бях в шок..![]()
![]()
секфи ги има
Не пуша![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Abe ponqkoga palia cigara kogat sum s priiateli kolkot da im praia kompania ama inache ne pusha cigari i ne mi haresva![]()
+1Първоначално написано от vileto8
по добре спри да го правиш! 3-ма приятели правеха това УЖ само за компанията и пропушиха...Първоначално написано от FlammeNoir
аз не пуша,пробвал съм не ми хареса.за мен пушенето е пълна глупост
Сигурно всички са пропушили от гъзария или защото приятелите им го правят,а после се чудят как да ги спрат,умират от липса на бял дроб(станал е черен)![]()
Аз пропущих на 13г. и не се гордея мн с този факт![]()
палила съм в 5-ти клас, а миналата година лятото пропуших редовно..няколко месеца и сега пуша само в компания![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Края на 7 клас,и сега толкова искам да ги спра-просто навика да ми е в ръката ме спира.Бях ги спряла през лятото,обаче като отидох края на лятото при братовчетка ми във Варна пак пропуших![]()
съгласнаПървоначално написано от Firewall
![]()
"Пушенето вреди сериозно на вас и другите около вас" виждате ли цигарите са много опасно нещоех момченца така ви съчуствам да знаете
откажете ги тия цигари бе хора моля ви искам ви живи не мъртви
![]()
![]()
4Не пуша , а тренирам пестя пари да си купя обувки да тичам с нещо вие пушите .. Замислете се ако 1 година не пушите колко пари спестявате. Иначе от наргиле на купони. Още малко и си купувам обувки и ще видите вие кой ще тича
![]()
Дядо ти е опасен човек.Първоначално написано от mmKamm
Бахти тъпия подпис имам