10.Дори да изпитвам притеснение,което се случва супер рядко,по никакъв начин няма да го покажа.
9.Винаги се смея на шегите на приятелите ми,дори да не са ми много забавни - просто не искам човека срещу мен да се почувства неловко.
8.Тук съм съгласна.
7.Винаги се съобразявам с човека,с когото ще излизам.Дали ще е просто приятел или момче,което харесвам винаги ще изберем заедно мястото.
6.Нима гадже =/= приятел?!Ако човека,с когото искаш да си не е най-добрия ти приятел,то тогава кой?!
5.К'во лошо има в ходенето на кино/вечеря/кафе с приятел?!Това не са места,на които се ходи само с евентуалното бъдещо гадже ...
4.Точно ако го харесвам ще си търся повод да е покрай мен без значение дали ще ми помага да избера електроуред или ще поискам да ме закара до някъде.
3.Когато имам уговорка с даден човек НИКОГА не водя 3-ти - без значение дали го харесвам или е просто приятел.След като уговорката е да излезем двамата,значи ще сме си само двамата!
2.Ако някой ме бутне или закачи и ми е лигаво ще му отвърна,ако не ми е - ще се направя,че нищо не е станало.
1.За друг бих разказвала само на най-близките си приятелки.