С поне половината неща не съм съгласна

10.Дори да изпитвам притеснение,което се случва супер рядко,по никакъв начин няма да го покажа.
9.Винаги се смея на шегите на приятелите ми,дори да не са ми много забавни - просто не искам човека срещу мен да се почувства неловко.
8.Тук съм съгласна.
7.Винаги се съобразявам с човека,с когото ще излизам.Дали ще е просто приятел или момче,което харесвам винаги ще изберем заедно мястото.
6.Нима гадже =/= приятел?!Ако човека,с когото искаш да си не е най-добрия ти приятел,то тогава кой?!
5.К'во лошо има в ходенето на кино/вечеря/кафе с приятел?!Това не са места,на които се ходи само с евентуалното бъдещо гадже ...
4.Точно ако го харесвам ще си търся повод да е покрай мен без значение дали ще ми помага да избера електроуред или ще поискам да ме закара до някъде.
3.Когато имам уговорка с даден човек НИКОГА не водя 3-ти - без значение дали го харесвам или е просто приятел.След като уговорката е да излезем двамата,значи ще сме си само двамата!
2.Ако някой ме бутне или закачи и ми е лигаво ще му отвърна,ако не ми е - ще се направя,че нищо не е станало.
1.За друг бих разказвала само на най-близките си приятелки.