- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям ви ... една история с един не ясен край :)
Моля ви не обиждайте в темата.
Искам просто изслушване и съвет.
Това е лятна любов.
Той ми е , може би, първия и с него ще съм на първа среща.
От 2-3 дни се събирам с компанията и разбрах че едно момче ме харесва.
Той е с 3 години по голям от мен, но това няма значение за мен.
Вчера като се прибирахме той ми си го призна това че ме харесва и аз му казах че има шанс, но много ме дразни хорското мнение. Сменихме ми телефоните и се разбрахме утре той да се държи по друг начин, защото не бил държал идиотски пред мен в следствие на многото хора.
Утре просто беше ужасно ... пуснаха се много слухове и аз и той много се ядосахме и нищо не направихме ....
Разбрахме се утре да излезем на среща и да си изясним нещата и после да кажем точното нещо на хората, защото слуховете много ме дразнят както и него.
И както ви казах той ще ми е първото гадже и ще съм на първа среща с него ...
Просто ви моля за малко подкрепа и съвети, ако може
Благодаря Ви предварително !
Само едно нещо ще ти кажа и да надявам да ме послушаш от личен опит го знам.НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ хорското мнение да влияе на връзката ви по какъвто и да е било начин това е вашата връзка не тяхната да не ви пука за тях.В противен случай това може да разруши връзката ви.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ГАДЖЕ - уахахаха СМЯХ в залата.
Щом си пуснала тема ще търпиш всякакви отговори.
Първо: ако, щом заради хората, се откажеш от този пич, значи не го харесваш и също значи, че не е голям шанса да се получи. Ако "хората" ти кажат: скочи от покрива, ще скочиш ли?
Второ: don't give a fuck за хора, които любовен живот си нямат и затова теглят локуми за твоя!
Бъди себе си, послушай сърцето си и си оправи правописа.
благодаря ти за мнението ... а за правописа ... клавиатурата ми е съсипана ...
благодаря. няма да се занимавам с тези идиоти ... чакам още мнения![]()
Що пък трябва да се съобразявате с хората?Ако се харесвате се взимайте и това е...
Хората били говорили...еби ги!
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Като жега го казвам ама не искам да ги еба .... Мерси за мнението ... Срещата е в 17.00 до тогава чакам още мнения и подкрепа
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО НА ТЕЗИ, КОИТО ДО СЕГА СИ ИЗРАЗИХА МНЕНИЕТО
Хм,ако харесваш някого истински,това не би трябвало да има значение.Хората не са тези ,които ще определят с кой да си,към кого ще изпитваш чувства и етц.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не позволявай, в никакъв случай, хорското мнение да съсипе това, което може да се окаже фатално ( в добрия смисъл на думата) за теб. Просто не обръщайте внимание и не позволявайте на слуховете да съсипят това, което има помежду ви, защото след време много ще съжаляваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥