Аз мислих даже цял месец да чакам, но просто не мога да спра да мисля за нея.Другата година сме и различни смени, но ще се боря до край за нея няма да се предам! Трябва просто да я накарам някак си да прояви интерес към мен..мисля,че бях на прав път, но свърши учебната година.Ех да се имам и в глупака как може да хлатна толкова точно в края на годината..Принципно би трябвало да ме е забелязала още от началото на отминалата година, даже няколко пъти май се пробваше да ме заговори, но проявавах незаинтересованост(с една дума ГЛУПАК!), имаме общи познати (общата компания от нейният клас всички момчета ги познавам много добре) може да ги накарам по-така деликатно да излезем заедно с нея някъде я на плаж, я другаде, но ми е много притеснено.Като я видя все едно паднал ангел седи пред мен , прекрасна е не мога да я опиша с думи..Побърквам се тотално какво да правя, искам да я опозная толкова многоо (даже си представям как вече съм с нея и тн..), но имам и един друг проблем..мисля, че не съм достоен за нея, просто...ох....защоо, защооо я желая толкова много..
Последно редактирано от WizKha : 07-01-2012 на 20:14