О така е, до сега не бях хлътвал толкова много. Споделил съм на най-добрият ми приятел (който го чувствам като брат, но с него си знаем и кътните зъби).Благодаря ти за съветите, целта ми е в момента да почна лека по-лека да си пиша с нея, да я опозная възможно най-добре и като почнем у-ще да продължа да действам на пълни обороти(дано само сега през лятото да не си хареса някой, че ще ми бъде доста гадно, момичето е просто богиня за мен).Притеснява ме още факта дали съм и неприятен след като не ми отговори тогава, но може пък и да се е притеснила (но действията и в у-ще, начина по който ме гледаше и тн. ми подсказваха друго),Имам чувството, че е доста срамежлива, кофтито е, че и аз съм доста...преди да почнем да се поздравяме и да си говорим, не можех да и чуя гласа, когато съм около нея.Смятам другата седмица към края да и пиша , но се притеснявам дали ще премине добре разговора, искам да и направя много добро впечатление, да привлича вниманието и.
Не съм играч, нямам особено опит, все момичета ме заговаряха първи, каниха ме да излизаме, все те ми пишеха, все те се интересуваха от мен, даже 2,3 ми бяха признали, че ме харесват, но нямам необходимият опит, а и не съм сигурен точно как да постъпя, когато аз трябва да се поставя на тяхно място, но за всичко си има първи път.
Последно редактирано от WizKha : 07-05-2012 на 11:12