- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля ви помогнете ми :)
Знам че не е точно за този раздел проблема ми, но много мислех къде да го публикувам и реших да е тук. А ето го и моя проблем - имам доста ( но не много) косми по корема а вече е време за плаж и басейн ... приятелите ми вече започнаха да ми правят предложения за басейн, но аз все намирах причини да им откажа, но и на мен вече много ми се ходи .. та въпроса ми е вие имате ли такъв проблем и как ги махате тези проблемни косъмчета ... само да кажа че не искам да ги бръсна
а те са доста и се личат ;хх
Охх миличка , не знаеш ли какво е ЕПИЛАТОР ??? не вярвам да е цяла гора ;?
и аз имам, обезцветявам ги с крем за обезцветяване на lycia и съм доволна пробвай![]()
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Откъде знаеш колко ще боли, като не си пробвала? За епилатор обаче трябва да са късички, така че ги обръсни веднъж и след 2-3 дни ги мини с епилатор. След това само ги поддържай.
Коламаска.
Крем.
Най-добре си вземи ленти. Става за секунди а и на коремчето не боли много, поне при мен. С епилатора трябва да са миниатюрни, а за кремовете съм чувала че при някои момичета остават белези. Една приятелка си ги изсветляваше и сега има бяло петно. Няма махане.. така, че внимавай![]()
какво бяло петно бе?! освен тена да и е свалил или какво?
добре сега последно какво бихте направили на мое мястосъс кола маска няма ли да боли ... ;х
Кола маска! Ако ходиш на козметичка попринцип нека тя да ти я направи. Сама е малко сложно да си дръпнеш лентата рязко, като знаеш, че ще те заболи. Болката не е за умиране и поне е само за секунда, а не както с епилатора да се гърчиш 10 минути докато махнеш всичко.
Някои от начините за изрусяване свалят тена, за това и се е получило бяло петно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами, щях да ти кажа с пинсета, ако не бяха много, ама явно ти трябват лентички.
Не е нужно да ходиш на козметичка, и сама вкъщи можеш да се справиш.
Кола маска?
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не може да искаш изобщо да не те боли, в никакъв случай не се бръсни, а щом те е страх нещо да не ти стане на кожата, ако ги изсветляваш, това са начините: лентички, коламаска, епилатор.
от епилатора понякога стават пъпки, особено ако ти е по-чувствителна кожата, така че по-добре пробвай с кола маска или крем
В teleshop гледах едно нещо голямо колко самобръсначка с действия на епилатор ( нещо такова ) това нещо го даваха за по- нежни зони като лицето и корема .. струваше около 20 лв.![]()