.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Моля ви помогнете ми :)

Знам че не е точно за този раздел проблема ми, но много мислех къде да го публикувам и реших да е тук. А ето го и моя проблем - имам доста ( но не много ) косми по корема а вече е време за плаж и басейн ... приятелите ми вече започнаха да ми правят предложения за басейн, но аз все намирах причини да им откажа, но и на мен вече много ми се ходи .. та въпроса ми е вие имате ли такъв проблем и как ги махате тези проблемни косъмчета ... само да кажа че не искам да ги бръсна а те са доста и се личат ;хх

Охх миличка , не знаеш ли какво е ЕПИЛАТОР ??? не вярвам да е цяла гора ;?

Цитирай Първоначално написано от nevermind6768 Виж мнението
    Охх миличка , не знаеш ли какво е ЕПИЛАТОР ??? не вярвам да е цяла гора ;?
    да бее на корема кой знае как ще боли .... не съм толкова лудаа !! Чувала съм че някой си ги изрусяват ама не съм навътре в нещата и затова пиша тук

Голям фен Аватара на cheburashka
    вземи си лентички кола

и аз имам, обезцветявам ги с крем за обезцветяване на lycia и съм доволна пробвай
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

anonymous708973
    Guest
    Откъде знаеш колко ще боли, като не си пробвала? За епилатор обаче трябва да са късички, така че ги обръсни веднъж и след 2-3 дни ги мини с епилатор. След това само ги поддържай.

Коламаска.

Крем.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Вземи ги на контра с бръснача бе,кво му мислиш

Най-добре си вземи ленти. Става за секунди а и на коремчето не боли много, поне при мен. С епилатора трябва да са миниатюрни, а за кремовете съм чувала че при някои момичета остават белези. Една приятелка си ги изсветляваше и сега има бяло петно. Няма махане.. така, че внимавай

Супер фен Аватара на fizzyg
    Вземи си лентички

Цитирай Първоначално написано от moni010498 Виж мнението
    и аз имам, обезцветявам ги с крем за обезцветяване на lycia и съм доволна пробвай
    а от колко време го правиш ... смисъл Natallie каза че на приятелката и е останало някво бяло петно .. при теб има ли нещо подобно? И също колко д/г струва този крем и на колко време ги обезцветяваш ?

Голям фен Аватара на cheburashka
    какво бяло петно бе?! освен тена да и е свалил или какво?

хаха ем има и такъв риск.. но както си прецени, неин си избор ..

добре сега последно какво бихте направили на мое място със кола маска няма ли да боли ... ;х

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Кола маска! Ако ходиш на козметичка попринцип нека тя да ти я направи. Сама е малко сложно да си дръпнеш лентата рязко, като знаеш, че ще те заболи. Болката не е за умиране и поне е само за секунда, а не както с епилатора да се гърчиш 10 минути докато махнеш всичко.
    Някои от начините за изрусяване свалят тена, за това и се е получило бяло петно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ами, щях да ти кажа с пинсета, ако не бяха много, ама явно ти трябват лентички.
    Не е нужно да ходиш на козметичка, и сама вкъщи можеш да се справиш.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Кола маска?
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Кола маска.

Не може да искаш изобщо да не те боли, в никакъв случай не се бръсни, а щом те е страх нещо да не ти стане на кожата, ако ги изсветляваш, това са начините: лентички, коламаска, епилатор.

Пробвай с лентички.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Кола маска! Ако ходиш на козметичка попринцип нека тя да ти я направи. Сама е малко сложно да си дръпнеш лентата рязко, като знаеш, че ще те заболи. Болката не е за умиране и поне е само за секунда, а не както с епилатора да се гърчиш 10 минути докато махнеш всичко.
    Някои от начините за изрусяване свалят тена, за това и се е получило бяло петно.
    именно

от епилатора понякога стават пъпки, особено ако ти е по-чувствителна кожата, така че по-добре пробвай с кола маска или крем

В teleshop гледах едно нещо голямо колко самобръсначка с действия на епилатор ( нещо такова ) това нещо го даваха за по- нежни зони като лицето и корема .. струваше около 20 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си