- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета : -5 кг за две седмици :)
Имам нужда от спешна помощ. Днес, след закуска, когато се качих на кантара, се ужасих. Оказва се, че съм достигнала недопустимо тегло, но положението все още не е трагично - ако сваля 5 кг, работата се оправя. Въпросът е обаче, че ми се ще това да стане до морето, на което ще бъда в началото на август.
ЗНАМ, че има 1485562 такива тема, поразгледах, но все пак бих искала да ме посъветвате каква диета да съчетая с какъв спорт. Имам възможност за фитнес, басейн и каране на колело, що се отнася до физическата дейност.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
eми имаш даже 3 седмици да го кажем, 5кг са г/д нормално за толкова време, честно казано не знам на какъв режим да минеш, ето от тук можеш да си избереш http://fitnesinstruktor.com/
и кардио тренировки 3-4 пъти седмично са достатъчно
Много ми е интересно като кажете 5 килограма...
...на плажа някой с кантар ли върви и ви мери коя колко тежи, че искате точно 5 килограма?
Щом имаш възможност за всички тия физически дейности, комбинирай ги. Влез в темата ни за диети и поискай съвет и за храна, и за тренировки. Писна ми да я рекламирам. :Д
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
намали храната,сладко - малко натурален шоколад,боклуците от магазина и бързата храна ги забрави,повечко салатки - едното ядене да ти е от салата примерно,ако случайно ти се прияде между храненията -ябълка/банан - нещо такова хапни ,сутрин ходи да тичаш,привечер карай поне по 1 час колело (това 5/7 примерно), а другите два дни ходи да плуваш и си готова.. 5 кг. не са толкова стряскащи
аз ям след 12 на обяд , до 8 вечерта
пия 2 л вода на ден
ограничила съм тестеното, мазното, пърженото и сладкото до минимум
основните ми хранения са от салати или супи
и има ефект : )
тичай сутрин по 1 час, вечер плувай по 2 часа (или там през деня)
и редувай 1 ден тичане с 1 ден колело
Благодаря ви!Дано успея.. Намерих си и хубави упражнения за корем, дупе и бедра, та скоро ще започна. Да ми стискате палци, ей
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива