- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи сутиен
Здравейте!ММ..Утре ще ходя да си купувам сутиен.Аз съм размер 65А - 65Б и проблема е ,че не знам откъде да си взема толкова малки сутиени в София???
Момче съм и съм от Пловдив обаче незнайно защо ми се струва логично да потърсиш в по-големите магазини за бельо. Там би трябвало да имат голям асортимент от модели и размери. Живея в краен квартал и до скоро в него имаше доста голям магазин само за бельо така че в столицата 100% имате такива, затова отиваш в някой голям и не се притеснявай. Пък като го вземеш пусни една снимка да ти кажем добре ли ти стои![]()
Мани го тоя загорелник, ще пуска тя, аман вече от такива навлеци.
Мацка, в София има на Илиянци, от там преди си купувах, когато не ми бяха пораснали още гърдите даже. Ще се изненадаш колко малки размери можеш да намериш.
Снимки по сутиен вика пусни... лелеее, загоряла работа *faceslap*
иначе, във всеки по-голям магазин за бельо би трябвало да има и малки размери... тук в Плевен почти във всеки магазин за бельо има всякакви размери, от супер малките, до някви дето мога да си пъхна главата вътре? ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Това ми е другия профил < ...АА...не знам що за разгонено ''коте'' си :Д ама ми е ясно,че си казваш;Леле..тая е някаква малка наивница (лека)...Ем..брат ..не съм..И спокс..има кой да ме съветва за сутиените..
ем, като има кой да те съветва защо пускаш теми?! о.О (нищо лично, не се заяждам, ама... fuq)
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Аз питах ''ОТКЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА'' ...и казах,че има кой да ми каже как ми седи!Айде да не се караме..the hell ;D
а ти ако не забеляза ти казах, че не ми е целта да се заяждам, ама кой да гледа...
Albus Dumbledore.
В магазин за бельо , сещала ли си се да търсиш?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥