Най добрата ми приятелка уж след 7 клас се премести в Ст.Загора да учи.Уикендите си е тук,но не е като да се 4уваме и виждаме всяка седмица.Аз винаги съм знаела че тя не е особено чувствителна личност или поне не го показва,студена е,но последната случка доста ме разстрои.Сега сме девети клас и двете.Разказах и две неща-за предателството което изпитах,и за несподелената любов.Не са от значение нещата,не е кой знае какво,но гледайки тъжната ми физиономия,тя не реагира по никакъв начин.Разсмя се,обърна го на шега,и аз следователно.Казах и нещо от сорта на'' Е заинтересована си,това ли ти е заинтересованата и съчувстваща физиономия;; и после по4нахме да се хилим... но се 4удя дали разбра колко много ме обиди.
Никога не е била чак толкова заинтересована от живота ми (любовен,койото не е много интересен и изобщо всякакви връзки ).Неиния любовен живот изобщо не е във вихъра си също.
В училище намерих други приятели,които наистина се интересуват от мен.Питат ме Как съм ако изглеждам тъжна,дори са плакали с мен,а тя-нищо.Дори не може да ме подкрепи с думи,да ми каже нещо мило и успокояващо,въпреки че знае,че няма да помогне.
Вярно е,вече нищо не е същото,но все още я чувствам много много близка и ме боли от това и не знам как да я накарам да бъде малко по заинтересована не само от моите чувства,а и от тези на другите.
Ако трябва да бъда честна,приятелите които намерих в новото училище знаят много повече за мен,за това което чувствам,отколкото Тя-най добрата ми приятелка.И това не се дължи на това,че не сме в едно училище и че сме в различни градове.Но аз знам че и тя ме чувства близка,но...
Защо се случва това? Вие какво мислите?
Може би не трябва да я пускам тук темата,но любовта е и в моя разказва така или иначе! Съжалявам просто се чувствам толкова объркана ( имам и семейни проблеми) че ... Благодаря ви предварително