.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема За Самсунг ? Възможно ли е?

Здр. Мн търсих из нета относно този въпрос ама не открих информация.
    Та значи интересува ме как мога да си кача тема за самсунг?И изобщо възможно ли е ? Аз до колкото разбрах за сега имало начин за качване на игри ама за теми за сега нямало Ако някой знай нещо по въпроса плс да помоогне
    1936

Град
    Русе
    според мен е възможно влез в www.zedge.com там има всичко
    ...

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Тема За Самсунг ? Възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от meds15
    Та значи интересува ме как мога да си кача тема за самсунг?И изобщо възможно ли е ? Аз до колкото разбрах за сега имало начин за качване на игри ама за теми за сега нямало Ако някой знай нещо по въпроса плс да помоогне
    даи модела на телефона точно то самсумс има 10000 модела от де знам с кои си точно. ако телефона подържа блу туут ,usb или инфраред порт може да се качи на него нещо...... ако е още по стар модел ти тряаше някъв кабел кажи модела за да ти потърся тема и евентуално да ти хелпна ако мога даваи!
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Град
    варна
    Аз на моя не мога.Нито игри,нито теми...За игрите би ли споделила коя е програмата или там каквото е точно?Не,че ги играя много,но да си имам 1-2 за губене на време по автобусите ще е нещо Иначе,както казаха,в www.zadge.com Има всичко останало за телефоните,за всяка марка

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

този сайт го знам а иначе модела ми е D820
    1936

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    изтегли си програма за правене на теми иначе телефона ти е сравнително нов в сравнение с моя сони т610 за моя има теми за твоя няма....... странно хем моя е доста стар виж тес саитове
    http://ringtones.mobilefun.co.uk/jav...msung-d820.htm

а тука маи има теми за твоя
    http://mobileonfree.com/free_mobile/...s.php?Adjust=5
    успех теми не се правят сложно трябва да имаш знания с фото шоп и програма която да ги сеифне в формата за телефона там дето му е темата :")
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Теми за Самсунг няма.

Re: Тема За Самсунг ? Възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от meds15
    може ли да кажеш как да кача игри на sgh d820

Фен
    Град
    Варна
    Възможно е слагането на теми,но не и на този модел

ами някой знае ли за Samsung J700 дали има теми и ако има откъде мога да си сваля

Град
    Simitli
    някой ще помогне ли да намеря теми за samsung E590

От много време си търся теми и игри за моите телефони... Аз имам два телефона единият е LG Cookie Fresh а пък другия Samsung S5230... Може ли да ми кажеш сайт от който да си изтегля теми и игри ? Моля кажете ми имам само две теми на телефоните и не ми харесват защото не са нищо особено... Те са си от телефона....

Здравейте. Някой може ли да ми каже сайт, от който да си сваля теми за Samsung GT-S5250 и въобще възможно ли е на този модел да се качват теми, тъй като имам само една и тя не ми харесва? Благодаря предварително..

Smile :)

Zdraveyte Moyat Telefon e SAMSUNG GT-S5260 mojeli dami kajete ot kade dasi namerq temi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си