.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Нередовен цикъл

За първи път ми дойде, когато бях на 15 г. и ми беше много нередовен цикъла, пред 1 , 2, 3 ,4 месеца...
    Сега съм на 20 г и от около една година ми идва през месец и една седмица някъде... по телевизията чух, че това е опасно, защото след време ако искам деца забременяването било много трудно...Искам да ида на гинеколог, но в момента нямам много пари и няма как, а и ако ида той ще ми иска календарче на което съм си записвала кога ми е идвало, но аз отдавна спрях да си отбелязвам тъй като видях, че няма смисъл, идва ми когато си иска....
    Има ли други момичета с моя проблем, ще се радвам да споделят, ако са ходили на гинеколог какво са им казали...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Какво са казали на други момичета,не означава ,че важи и за теб.Спрете вече с погрешния метод -с привидно общи симптоми ,без преглед ,да сочите една и съща диагноза!Безотговорно е !Нормалният цикъл е в интервала от 21-35 дни.
    Щом положението е "идва ми ,когато си иска",вземи направление от личния лекар и отиди на гинеколог!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    +И ако си студентка редовно обучение, ще платиш само потребителска такса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Поликистозни яйчници-имам ги.Цикъл-нямам го. Сериозно е.Но ти нямаш точно това.Отиди на лекар.Не ти искат календарче,а просто питат ориентировъчно кога е бил цикълът и как е протекъл.Ще те прегледат и ще ти кажат какво ти е . Сериозно е.Отиди на лекар.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Поликистозни яйчници-имам ги.Цикъл-нямам го. Сериозно е.Но ти нямаш точно това.Отиди на лекар.Не ти искат календарче,а просто питат ориентировъчно кога е бил цикълът и как е протекъл.Ще те прегледат и ще ти кажат какво ти е . Сериозно е.Отиди на лекар.
    Съгласна. Отиди, недей губи повече време, защото може и да бъде опасно, наистина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си