- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си бръснем различни части на тялото?
Момче съм. Отскоро ми растат космите по корема и интимните места? По какъв начин трябва да бръсна тези места? Дайте някакви съвети
никакви! мъж без косми не е мъж!
mi 6tom e ot skoro moje da se sudi za vuzrastta ti i te suvetvam da iz4aka6 da "poozree6" .... i kakto kazaxa muj bez kosmi ne e muj![]()
ae obrasni gi stiga s tva maj bez kosmi ne e maj![]()
ama tka kato ne sam mom4e ideq nqmam 6to se 4ydi6 kak da gi mahne6...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
нали... хъхъхъПървоначално написано от Psychopath*
Е, нали все пак трябва да знам как става преди да "поозрея", за да съм подготвен...Първоначално написано от Perfect^by^nature
Бее кви са тия работи: "мъж без косми не е мъж" Стиа глупости ве!
Let The BEAT Control Your Body
"Мъж без косми не е мъж "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
омг ... начи кат няя косми няма и ... полов орган и за нищо нестава ... по дубре да няма косми , отколкото да не можеш да му видиш кожата
,а теб те саветвам първо да прецениш дали има смисал на всякаде и ги махни само ако са големи и черни ако има малко не ги барай : ) аз си ги махам само по краката за сега
![]()
![]()
![]()
К'во му пречи да е поддържан и чистоплътен с косми?
ще ти кажа нещо от момичешка гледна точка, защото съм сигурна че те интересува и женското мнение...аз НЕ понасям космати мъже! противно е и на външен вид, а дори не си представям лятото в горещините кво става...така , че махай наред космаляците , защото хем е по-хигиенично, хем изглежда по-добреайде успехче
Най-големия проблем ще бъдат топките, защото те вече са доста окосмени при мен...![]()
Аз пък не понасям голи охлювиЕто още едно женско мнение.
ае много по-добре е да няма косми...аз лично харесвам изключително метросексуални мъже...естествено ,че тряа ги маха...ами със самобръсначка,пич...
Най-същественото е невидимо за очите...
Вади сатъра, не бой се!
Един път седмично, със самобръсначка-еднодневка
По-добре почни от сега да ги махаш, преди да са порансали и да са се сгъстили... отиди на кола маска- не се бръсни !
Ако толкова много не ги понасяш тея косми .. си ги махни със самобръсначка..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
таа според мен най е добре да си махаш космите само на интимнити места
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
потна горила охх ши ма убиеш от смях еПървоначално написано от desinkata
![]()
![]()
![]()
![]()
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Темата е стара, а на този над мен му предлагам със задължителна подточка да пише на кирилица.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.