.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на Glam0rous
    и на 12 си тръгнала да се тръшкаш за такива неща?!?!?!
    Сори..не искам да коментирам мъжете като стават от сън, защото не е тема за 12 годишни

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Сори..не искам да коментирам мъжете като стават от сън, защото не е тема за 12 годишни
    (rolf)

anonymous708973
    Guest
    Абе, я! С една четка за зъби проблемът е решен. :д

Авторке, "къдравелка" не е обида и ще дойде време, когато момчетата няма да са тъпи начални пубертети.
    Най-якото е да имаш чуплива коса. Мачкаш я с пяна - става една такава готинко рошава, плетеш я на плитки - друго къдраво, ролки, изправяне... Моята коса е почти права (не съвсем, поради което я изправям 3 пъти седмично), ама е далече от чуплива и никакво къдраво не търпи - единствено с маша, което ми отнема 2 часа и тон лак, а тя стои къдрава 6-7 часа максимум. Тъй че... радвай се.

И ква преса, като си на 12?!

Има един метод...Трайно изправяне. Прави се с един продукт, който запазва влажността на косата и тя стои права и гладка. Аз си изправих така бретона, понеже е къс, а на мен никаква преса не ми влияе. Издържа около 5-6 месеца, но косата ти трябва да е здрава, защото може да се изтощи непоправимо!

Цитирай Първоначално написано от gugii Виж мнението
    Има един метод...Трайно изправяне. Прави се с един продукт, който запазва влажността на косата и тя стои права и гладка. Аз си изправих така бретона, понеже е къс, а на мен никаква преса не ми влияе. Издържа около 5-6 месеца, но косата ти трябва да е здрава, защото може да се изтощи непоправимо!
    Поне хиляда пъти съм чувала за трайното. Откъде да разбера дали косата ми е здрава? В Бургас къде може да се направи? Навсякъде съм търсила, но не открих Ако ще ходя да плащам луди пари в друг град за 5-6 месеца .. това хем е безмислено, хем пък ще оправи проблемите с пресата...

Да тръгнала съм... в момента това е най-горещата тема

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, я! С една четка за зъби проблемът е решен. :д

Авторке, "къдравелка" не е обида и ще дойде време, когато момчетата няма да са тъпи начални пубертети.
    Най-якото е да имаш чуплива коса. Мачкаш я с пяна - става една такава готинко рошава, плетеш я на плитки - друго къдраво, ролки, изправяне... Моята коса е почти права (не съвсем, поради което я изправям 3 пъти седмично), ама е далече от чуплива и никакво къдраво не търпи - единствено с маша, което ми отнема 2 часа и тон лак, а тя стои къдрава 6-7 часа максимум. Тъй че... радвай се.

И ква преса, като си на 12?!
    Ахахаххах.. Не знаех, че има ограничения.., че аз още на 11 започнах с изправянето.. Какъв е проблема?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Ахахаххах.. Не знаех, че има ограничения.., че аз още на 11 започнах с изправянето.. Какъв е проблема?
    не, че има ограничение просто искат да ти кажат, че твърде от рано си започнала да я съсипваш

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    не, че има ограничение просто искат да ти кажат, че твърде от рано си започнала да я съсипваш
    Спокойно, вече не я съсипвам Само зимата Сега ходя винаги вързана или къдрава. Викам за лятото малко почивчица А за зимата или права или къдрава Ще редувам - 1 седмица права, 1 седмица къдрава и така до лятото Смятам, че вече не е нужно да съществува тази тема Ако иска модераторът да я изтрие!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си