- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не си харесвам косата, какво да правя?
и на 12 си тръгнала да се тръшкаш за такива неща?!?!?!
Сори..не искам да коментирам мъжете като стават от сън, защото не е тема за 12 годишни![]()
![]()
Абе, я! С една четка за зъби проблемът е решен. :д
Авторке, "къдравелка" не е обида и ще дойде време, когато момчетата няма да са тъпи начални пубертети.
Най-якото е да имаш чуплива коса. Мачкаш я с пяна - става една такава готинко рошава, плетеш я на плитки - друго къдраво, ролки, изправяне... Моята коса е почти права (не съвсем, поради което я изправям 3 пъти седмично), ама е далече от чуплива и никакво къдраво не търпи - единствено с маша, което ми отнема 2 часа и тон лак, а тя стои къдрава 6-7 часа максимум. Тъй че... радвай се.
И ква преса, като си на 12?!
Има един метод...Трайно изправяне. Прави се с един продукт, който запазва влажността на косата и тя стои права и гладка. Аз си изправих така бретона, понеже е къс, а на мен никаква преса не ми влияе. Издържа около 5-6 месеца, но косата ти трябва да е здрава, защото може да се изтощи непоправимо!
Поне хиляда пъти съм чувала за трайното.Откъде да разбера дали косата ми е здрава?
В Бургас къде може да се направи? Навсякъде съм търсила, но не открих
Ако ще ходя да плащам луди пари в друг град за 5-6 месеца .. това хем е безмислено, хем пък ще оправи проблемите с пресата...
![]()
Спокойно, вече не я съсипвамСамо зимата
Сега ходя винаги вързана или къдрава. Викам за лятото малко почивчица
А за зимата или права или къдрава
Ще редувам - 1 седмица права, 1 седмица къдрава и така до лятото
Смятам, че вече не е нужно да съществува тази тема
Ако иска модераторът да я изтрие!
![]()