Първоначално написано от
Kavichki
10. Не изпитва никакво притеснение, когато е с теб
ако не се чувствам удобно/свободно в компанията му, ще избягвам всякакъв неналожителен контакт с него.
фаза, в която си мисля "какво ли си мисли той"(или както там беше формулирано:Д), може да съществува, ако той поражда някакво значително ниво на несигурност/колебание у мен, което може да се търпи, но от един момент насетне става излишно. но, да, да ме държи на пръсти ми харесва, да стоя на пръсти - не толкова.
9. Не се смее на шегите ти
ами, това е релативно. лично аз не сервилнича. ако му е тъпа шегата, а аз го харесвам, по-скоро ще го закача за несполучливия хумор, ако съм в настроение, или ще подмина бързо настроението. но със сигурност ще разбере, че шегата му не ми е била интересна. особено ценя доброто чувство за хумор у хората.
8. Пробутва други жени
Ако обектът на желанието, започне да говори за перспективата да излизаш с други жени, тя всъщност иска да насочи радара ти в друга посока.
ам', не. точно обратното. така го изпитвам/провокирам към някакво действие/стъпка/разкриване/етц, ако не съм сигурна в него и намеренията му (вж. 10)
7. Не се съобразява с теб
също не е задължително. съобразявам се с изключително малко, все любими хора. та, да, ако се съобразявам с него, със сигурност ми е важен, но обратното не изключва симпатиите ми. относно споделеното по точката - това да не се съобразяваш по никакъв начин не е същото като да се налагаш. ако някой ми играе нон-стоп по свирката, ще го пиша безхарактерен и страйктру фду.
6. Нарича те приятел.
зависи пред кого. отново го виждам като възможна провокация при едни недефинирани отношения.
//при мен любовта е етап на приятелство, соу, трябва да мине оттам, иначе не се е запътил към Рим.
5. Държи се резервирано на публични места
също не. това ми е играта на топло и студено. държа интимността да е плътна и при затворени врати. ексхибиционизмът/театралността обезценява общуването ни, прави го всеобщо достояние, мърси го.
4. Моли за услуги
ако моля някого за услуга (веднъж в живота, е така, евентуално), значи този човек го чувствам много близък. гледам да не показвам слабост пред този и онзи, та самият факт, че съм надмогнала егото си, за да го направя, говори МНОГО.
+ това, аз преспокойно мога да си функционирам без придатки/спътници. това, че му предлагам/позволявам да прави някакви неща за мен е жест на обич. по този начин му позволявам да се чувства значим и нужен в живота ми.
3. Води трети участник
видях, че са писали за (тийн) първите срещи, така че ще ги пропусна.
в някакъв етап ще искам да го покажа на приятелите си. те са част от мен, а аз съм пуснала чуждо тяло в територията. тяло, което следва да бъде припознато или отхвърлено. важно е как се държи той с близките ми, не е необходимо да ги харесва или нещо такова, но отношението му показва намеренията му спрямо мен. (този списък целият май е изграден от методи за проверка:Д) това обяснява и момичетата, които водят приятелки на първа среща със сравнително непознато момче - поведението му спрямо всяка една от тях (разликите в поведението му спрямо нея и приятелката й/сестра й/братовчедка й...) най-пълно ще й разкрие намеренията му.
2. Не те пипа
мога да се сдържам и го правя, когато е направил нещо, което не ми харесва/накарал ме е да се чувствам зле/наранил ме е /обидил/прочее. иначе, несъзнателно го докосвам, когато го чувствам близък, да. физическият контакт присъства в личните отношения по принцип.
1. Флиртува с други мъже
:Д това е сигурно най-използваното, любимо и, за сметка на това, безпределно тъпо женско тийзче.
и най-добрата проверка едновременно с това.