здравейте аз съм момче на 16. момиче предлага на мен и един мой приятел да правим секс, проблемът е че е доста дебела и се страхуваме да не каже на някой.. ние двамата сме девствени, а тя не е!какво да правим?
Толкова ли сте загорели, че да падате на това ниво? Моят съвет е да не го правите.![]()
ем спортисти сме и двамата
Последно редактирано от goshkoo_96 : 07-02-2012 на 18:03
а да не сте спортисти със спорт - шах? Това би обяснило много![]()
с бойни изкуства се занимаваме, стига сте се бъзикали ако отидем утре и направим сефтето с нея и ако се раздрънка после, че сме я минали ще бъде голям срам :х
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вашите ще те закарат на генеколог недей така боли ХАХАХАХА
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
АВе ей бу**л я се опрей а ?Незнаеш как да докараш едно момиче до оргазъм,за секс ми пишеш,че и за 3ки![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ако може още мнения
Де да те знам какви са ти ценностите бе, момче. Един би го направил, друг не. Ако си много загорял, топни. Честно казано, на твое място не бих го направил с тая. Подбирай жените, не свиквай да правиш компромиси - иначе ще се задоволяваш с трохичките. Въпрос на мислене.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
има една поговорка "който подбира - мастурбира", но това не означава да го правиш с най-големите уроди, само защото те няма да видят секс през живота си заради външнияя си вид и пускат на всеки срещнат))
пфффф абе не знам колко е "дебела" или каквато и да е на външен вид тая, но факта, че така се предлага на момчетата и то не само на теб а и на приятеля ти - изключително тъпо и долнопробно... не е много подходящо за първи път
Ти си кретен. Направи си харакири и спаси Света от жалкото си съществуване!
maDamn