.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: WAX

WAX

ЗДР хора...
    Преди 1 седмица се върнах от Турция..бях на екскурззия..и си купих от тая вакса-FONEX mate look...и съм адски доволен!
    Обаче свърши..и сега не мога да си намеря такава в моя град..Добрич!
    Моля ви се,ако има някой от Добрич,който да знае къде мога да си намеря...да ми каже...или да ми дадете един сайт откъдето мога да си поръчам на изгодна цена!
    Благодаря ви много..предварително!!!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ваксата лапа пишки в ада.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Ваксата лапа пишки в ада.
    какво каза??? :s

Пушкаш по Дунава във бъчва до Румъния.Там ще предложиш на някой загорял тираджия да те е*е до скъсване и да те остави в Турция да си купиш вакса

Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Пушкаш по Дунава във бъчва до Румъния.Там ще предложиш на някой загорял тираджия да те е*е до скъсване и да те остави в Турция да си купиш вакса
    аве вие сте ебахти ограничените типове...помолих ва за нещо..вие тръгнахте да ме обиждате и накърнявате...ето за това тъпата ви държава България,няма да се оправи никога...ще си останете едни долни цигани..ама баш цигани :X

Мани ги тия прости индивиди да си избиват комплексите в форума...
    Пробвай от тук (http://kogtrade.co.uk/index.php?main...products_id=12), или просто се разходи до някой по- голям фризьорски салон в Добрич и ги питай дали ще могат да ти доставят от някъде.. те поръчват от някакви борси.. ама един господ знае къде са
    Последно редактирано от sWeeX : 07-04-2012 на 10:13

Цитирай Първоначално написано от sWeeX Виж мнението
    Мани ги тия прости индивиди да си избиват комплексите в форума...
    Пробвай от тук (http://kogtrade.co.uk/index.php?main...products_id=12), или просто се разходи до някой по- голям фризьорски салон в Добрич и ги питай дали ще могат да ти доставят от някъде.. те поръчват от някакви борси.. ама един господ знае къде са
    еее един да ми откликне на зов-а...(bow)
    мс..ще питам,а дали мога да намеря в kaufland..все пак е голям магазин..има почти всичко..трябва да отида да проверя :/

до админите може да заклучите темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си