- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ленти Стреп..
Здравейте!
Днес си взех лентички стреп, но не прочетох, че са за тяло..може ли да ги ползвам за лице, или ще стане някакъв проблем :Х
По принцип кожата на лицето е по-нежна, затова има специализирани лентички... Аз лично ползвам едни (не се сещам в момента за марката), много са хубави и на опаковката пише за лице И тяло.. Но не знам дали точно тези на стреп можеш да използваш върху лицето :/ прочети указанията, може да има някаква полезна информация
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
пише '' лентите са най-практичният и ефикасен начин за премахване на нежеланите косъмчета'' ..не пише нищо за лице, чудя се да пробвам ли![]()
Пробвай, но после те съветвам да сложиш обилно количество крем '' Здраве ''.
и аз останах доволна, много са хубави, и кожата ми стана мека (sun)![]()
Еднаа приятелка ползва лентите за тяло за лице. Не се е оплакала, но си е до организъм.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако не се лъжа специално при Стреп май разликата между двата вида беше само в големината на лентичката,но не и в състава (като говоря за лентите от един вид,примерно "За чувствителна кожа").
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!