.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

Възбудени момчета

Здрасти Не знам дали въпроса ми е глупав, но моля момчетата да коментират. Искам да попитам, дали възбудата на едно момче зависи от това, с кое момиче е , дали изпитва нещо към нея ..Например мен най-силно ме е възбуждало момче, което съм обичала Например сегашният ми приятел ми каза, че през времето, в което сме били заедно (няколко часа) се е възбудил 10 пъти само от натискания , друг път не му се е случвало .Дали ме е излъгал ми е интересно,,btw не правим секс,все още съм девствена ..Та ако искате да коментираме тази тема много ми е интересна
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Да, при момичета, към които имаш чувства, си по-възбуден. Поне при мен е така. Някак си като чувствам, че й е яко да е с мен не само за секса ми е по-готино.
    Освен ако тя не е някъв мега дзвер. Но пък нали си я обичаш.

Не те лъжи момчето споко.Особенно ако е по чувствителен и обръща внимание на почти всеки детайл и постъпка..Поне аз съм така и да ти кажа не само натискане ами понякога и от една прегръдка ми става.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ако му става само от това,повЕрвай ми много те е харесал

Мега фен
    Град
    <3
    омг глупости
    Сериозно ли вярваш, че момченцата се възбуждат само от момиченца, към които имат чувства?
    омг това е бозайник с полов орган, това е животно в човешка форма, това е...
    :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Никой не е казал, че момчетата се възбуждат само, ако имат чувства към момичето.

Това че стой момчето ти "на сухо" също може да му оказва влияние.

anonymous708973
    Guest
    Чакай да перифразирам. Опитваш се да измериш твърдостта на члена на едно момче според чувствата му към момичето?!
    Това е полов орган. Пълни се с кръв при възбуда. Нищо по-философско.

Психическата възбуда е друга бира.

Според мен зависи само от това, колко ти харесва на външен вид... А колкото по-силни чувства имаш към нея толкова по-красива ти се вижда.
    И розовата пантера е права, случвало ми се е да съм с момичета, които ме привличат само физически и да си ми става, ей така просто. А за психическата възбуда само две момичета са успявали да ме възбудят психически.
    Последно редактирано от chukipuki : 07-03-2012 на 06:52

Супер фен Аватара на Irti
    Мъжете мислим с долните си глави абсолютно винаги. Пича те е обарал хубаво и се е надървил, защото се е възбудил, а не защото ти си уникална. Не правим разлика между 18 годишна и 45г. Налитаме на всичко. Не правим разлика дали обичаш или не, защото на господина долу му е все едно.

хаха... съгласен съм с ирти, че мислим с долните си глави

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали те лъже. Възбудата става по - силна, когато го изживяваш с човек, който обичаш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Юху, само докато я прегърна и ми става ^^

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално е. Както и при теб! Недей се вкарва във филми, не те лъже. Моят приятел си е същият, аз също съм такава. Възбуждала съм се най - много, от времето, когато съм с него - той също, защото и двамата усещаме, че в момента изживяваме първата ни истинска любов, за което съм щастлива! Време е и ти да го направиш, и да не се съмняваш в приятеля си.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Като съдя по писането ти,не си на повече от 13-14,макс 15.И гаджето ти ще е там някъде...На тази възраст момчетата могат да се възбудят и от кривокрак вървящ скелет,така че сама си прави изводите...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    да, зависи
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен
    Град
    Панацея
    Не те лъже
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Хахахха кривокрак вървящ скелет

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тва на психическо ниво.. при всички е различно, това, че при някой от вас (коментиращите) няма разлика във възбудата с човек, към когото имаш чувства и с такъв към когото нямаш, не значи, че и при другите трябва да е така ..
    Мда, аз съм женско де, но все пак с човека с когото съм и към когото имам чувства изпитвам по-силна възбуда, защото знам, че няма да е просто секс с него .. не знам как да го обясня..

За възбуда - не . Самият секс мисля , че ще е по - страстен , по - як ако хората се обичат , ест. Но да се възбудя повече от обикновено , защото съм влюбен в дадено момиче , не мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си