- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбудени момчета
ЗдрастиНе знам дали въпроса ми е глупав, но моля момчетата да коментират. Искам да попитам, дали възбудата на едно момче зависи от това, с кое момиче е , дали изпитва нещо към нея ..Например мен най-силно ме е възбуждало момче, което съм обичала Например сегашният ми приятел ми каза, че през времето, в което сме били заедно (няколко часа) се е възбудил 10 пъти само от натискания , друг път не му се е случвало .Дали ме е излъгал ми е интересно,,btw не правим секс,все още съм девствена ..Та ако искате да коментираме тази тема много ми е интересна
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Да, при момичета, към които имаш чувства, си по-възбуден. Поне при мен е така. Някак си като чувствам, че й е яко да е с мен не само за секса ми е по-готино.
Освен ако тя не е някъв мега дзвер. Но пък нали си я обичаш.
![]()
Не те лъжи момчето споко.Особенно ако е по чувствителен и обръща внимание на почти всеки детайл и постъпка..Поне аз съм така и да ти кажа не само натискане ами понякога и от една прегръдка ми става.
ако му става само от това,повЕрвай ми много те е харесал
омг глупости
Сериозно ли вярваш, че момченцата се възбуждат само от момиченца, към които имат чувства?
омг това е бозайник с полов орган, това е животно в човешка форма, това е...
:3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Никой не е казал, че момчетата се възбуждат само, ако имат чувства към момичето.
Това че стой момчето ти "на сухо" също може да му оказва влияние.
Чакай да перифразирам. Опитваш се да измериш твърдостта на члена на едно момче според чувствата му към момичето?!
Това е полов орган. Пълни се с кръв при възбуда. Нищо по-философско.
Психическата възбуда е друга бира.
Според мен зависи само от това, колко ти харесва на външен вид... А колкото по-силни чувства имаш към нея толкова по-красива ти се вижда.
И розовата пантера е права, случвало ми се е да съм с момичета, които ме привличат само физически и да си ми става, ей така просто. А за психическата възбуда само две момичета са успявали да ме възбудят психически.
Последно редактирано от chukipuki : 07-03-2012 на 06:52
Мъжете мислим с долните си глави абсолютно винаги. Пича те е обарал хубаво и се е надървил, защото се е възбудил, а не защото ти си уникална. Не правим разлика между 18 годишна и 45г. Налитаме на всичко. Не правим разлика дали обичаш или не, защото на господина долу му е все едно.
Надали те лъже. Възбудата става по - силна, когато го изживяваш с човек, който обичаш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нормално е. Както и при теб! Недей се вкарва във филми, не те лъже. Моят приятел си е същият, аз също съм такава. Възбуждала съм се най - много, от времето, когато съм с него - той също, защото и двамата усещаме, че в момента изживяваме първата ни истинска любов, за което съм щастлива! Време е и ти да го направиш, и да не се съмняваш в приятеля си.
Като съдя по писането ти,не си на повече от 13-14,макс 15.И гаджето ти ще е там някъде...На тази възраст момчетата могат да се възбудят и от кривокрак вървящ скелет,така че сама си прави изводите...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
да, зависи![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не те лъже
Първоначално написано от Say It Right
Тва на психическо ниво.. при всички е различно, това, че при някой от вас (коментиращите) няма разлика във възбудата с човек, към когото имаш чувства и с такъв към когото нямаш, не значи, че и при другите трябва да е така ..
Мда, аз съм женско де, но все пак с човека с когото съм и към когото имам чувства изпитвам по-силна възбуда, защото знам, че няма да е просто секс с него .. не знам как да го обясня..
За възбуда - не . Самият секс мисля , че ще е по - страстен , по - як ако хората се обичат , ест. Но да се възбудя повече от обикновено , защото съм влюбен в дадено момиче , не мисля.![]()