- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
ахахПървоначално написано от Greennight
емиии по-скоро бих направилбих я целунал и да и кажа колко я обичам
![]()
Бих му казала, че всяко сторено зло, се връща двойно. Мисля, че вече го е разбрал...
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
"Благодаря ти за всичко,което направи за мен през тези месеци!!!Не мисли,че не го оценявам - напротив!!!Обичам те!Обичам те,но за съжаление не както предиСъжалявам!!!Не исках така да се получи,но ... В крайна сметка и ти имаш вина за това!Е,поне се радвам,че си оставаме приятели и няма да ни се налага да се гледаме на кръв през следващите няколко години в университета."
Той е едно наистина прекрасно момче,но за съжаление аз не бях готова за нещо чак толкова сериозно и след 9 месеца се разделихме,но за щастие отношенията ни са все още приятелски.Друг е въпроса,каква е причината за това ...
![]()
Love me cause inside I'm slowly dieing ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Благодаря тиииии, толкова много! Благодарение на теб разбрах какво имам, какво искам и какво не искам НИКОГА ПОВЕЧЕ да изгубя. Мерси, мерси, скапаняк долен, мислещ се за велик dj![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Еми честито! Не вярваше, че някой е способен да ме оцени и сега когато това е факт, виждам слабостта ти в очите. Виждам колко самотен и объркан си. Едва ли ти пука за мен ... но ето, че на някой му пука. Айде намери си някое сериозно момиче, че ми омръзна да виждам колко слаб си, разби представите ми за теб![]()
КОГА ЩЕ Е КАКТО ПРЕДИ ?никога нали
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Благодаря ти, че ми помогна да осъзная колко си тъп! Благодаря ти, че ми показа, че не е добре да се занимавам с такива като теб.. недорасляк..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Все още имам някакви чувства към теб
Жалко,че сме на огромно разстояние... (иначе щяхме да сме заедно де ;х )
Шофирай разумно - стигни жив!
Имам чувства към теб обичах те истински .... но животът е радост и тъга ... ДА ГО ДУХАШ .... :]
[img][/img]
От всичкото време дето бях с теб ;ддд
ми липсва само ацкия ти задник![]()
![]()
![]()
давах всичко за теб
но ти не го оцени, напротив, искаше все повече и повече, научих се в живота да се боря и да не се занимавам с кога на които не им пука за теб, давах живота си, сега можеш само да си го начукаш и да пораснеш малко, защото може и да си и на 18 и на 20 но си оставаш същия боклук и мисленето ти, ако продължава в тая посока няма да съм аз, която ще ти отмъсти, защото всичко се връща.![]()
Враща се ама някой тъпи животни и тогава не си дават сметка,че сами са си виновни .... всичко в тоя живот сам си го правиш който/която не го е разбрал/а рано или късно ще се блъсне в бетонната стена която живота поставя пред нас... !! :]Първоначално написано от Eos
[img][/img]
.. продължавам да те забравям!..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
да, но ние ще сме наранени, опарени .. дам. Аз достатъчно направих, но все не беше достатъчно. Някой ден той ще прави всичко възможно за нея и ще се опита да бъде най-милото й нещо и тя тогава ще го отблъсне.Първоначално написано от withdrawsmoke
![]()
Съжалявам, че се връзвах на лъжите ти и бях отново наивната : ) .
Хора много , Човеци малко !
Усмихни се![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Върни ми якето, дето забравих у вас.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Абсолютно нищо.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Какво бих и казал?? .....
Може би:Махни ми се от погледа! ПАЧА!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ние сме бивши едва от снощи но...
Обичам те, никога не ти го казах... съжалявам, че всичко трябваше да стане така! Имах много яки моменти с теб през последните 3 месеца. Липсваш ми, но ще се оправя! Пожелавам ти всичко хубаво и оставам с най-добри чувства към теб!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!