.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем полов акт

Здравейте, приятели!
    Момче съм и съм на 16 години, преди няколко седмици го направих с гаджето си и стана нещо, което ме притесни. От тогава до сега се чудех дали да пусна тема и ето, че накрая се реших..
    Както казах, преди няколко седмици направих първия си полов акт. Всичко беше окей, съблякохме се, инструмента стана без проблеми, изобщо нямах притеснения и започнахме. Това продължи около час и половина, два. Не можех да свърша, какви ли не пози пробвахме, не става и не става. Помислих си, че щом ми е първи път, може това да е от притеснение. Някак си го преглътнах, обаче проблема продължи. Следващите няколко пъти беше същото, акта продължаваше около час, час и нещо, понякога и до два часа, а аз отново не свършвах.
    И сега искам да ви питам, дали проблема е от мен или от момичето до мен? На ръчна си свършвам работата, но когато го правим не. От какво може да е този проблем?

П.П: Извинявам се, ако съм написал нещата неразбираемо, ако има някой неразбрал ще се поправя. Благодаря предварително!

П.П2: На нея не й беше за първи път и май беше широкичка. Казвам май, защото това е единственото момиче с което съм спал и не мога да преценя правилно.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    таковайте се по - дълго

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    влагалището е 'еластично' и се разширява когато си възбудена , за да може проникването да е по-лесно
    съответно после се прибира в нормалната си форма
    кви са тия - правила е секс, ''широкичка'' е
    глупости на търкаленца'

и може просто да имаш нужда да довършите по друг начин..я френска, я нещо друго..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

я дупенска

И при нас беше така първите няколко пъти, обаче после всичко си е окей.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    влагалището е 'еластично' и се разширява когато си възбудена , за да може проникването да е по-лесно
    съответно после се прибира в нормалната си форма
    кви са тия - правила е секс, ''широкичка'' е
    глупости на търкаленца'

и може просто да имаш нужда да довършите по друг начин..я френска, я нещо друго..
    Десет букви
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Секс не се прави само с тялото,а и с мозъка.Ако главата ти е пълна с мисли "Дали пак всичко ще се обърка и няма да мога да свърша?!" е нормално да не се получат нещата.Отпусни се,правете си кефа,не мисли за продължителността и нещата ще си дойдат на мястото.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

един съвет - отпусни се и всичко ще си дойде по реда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си