- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми
Здравейте, искам съвети какво да правя. Ще гледам да съм бърз. Харесах си едно момиче, но незнам как да постъпя, какво да правя и как да се сближа с нея. Познаваме се само на здравей здрасти.
Последно редактирано от :):) : 06-17-2012 на 15:15
Дай някакви подробности де,така малко трудно ще можем да помогнем.От колко време се познавате?Имали ли сте контакти някакви?Тя как се държи?
Взимаш и скайпа/facebook-a/twitter-a телефона или НЕЩО друго, с което можеш да се свържеш с нея в извън учебно време.
Комуникирате малко (колкото да не е странно, че я каниш да излезете)
Каниш я да излизате.
Каниш я още веднъж
ии вече би трябвало да си разбрал:
1. за теб ли е
2. ^ ако да, изпитва ли ТЯ нещо към теб.
3. ще се получи ли
![]()
... Зависи какъв характер си (за начина по който да действаш - на някои им се удава флиртуването, на други - бавното спближаване, на трети - романтичния подход и т.н., а смесването на несъвместими характер и начин няма да е много приятно)... Зависи и какъв характер е тя - за да знаеш как да действаш. Трябва повече инфо, но като цяло те съветвам да не изскачаш от нищото с предложение, или да и досаждаш прекалено - просто ще те блокне и дотам. И все пак, повече инфо...
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Тя според мен е доста добър характер, обича да й говориш мили неща и е доста срамежлива понякога. Колкото до мен, не ме е срам нито ми пъка от другите. Според мен няма да имам проблем да я поканя да излезем, но там вече нз какво да правя.
Извинявай, бях забравил за тази тема и отговорът е малко късен... Сега започва лятото, имаш доста време за действие. Пии и от време на време във фес или скайп... Или каквото намериш. По някое време вметни, че ти е ужасно скучно и не можеш да си намериш компания за излизане, за мотаене. Ако се съгласи, може да отидете в парка, на зоопарк, аквапарк, плаж, кафе... Зависи в кой град/село живеете. Дискотеката е малко прибързана и прекалена. Кино става донякъде, но да е нещо забавно и интересно, след което задължително да отидете някъде. Среща, ограничаваща се само с ходене на кино е просто за боклука - без да си казвате нищо да седите и да гледате в екрана... Като излезете, бъди мил. Говори и мили неща, не говори само за себе си, а я включвай в разговора (той трябва да се върти главно около неща, които да я карат да говори, да не и стане скучно, да се забавлява). Накрая може да и благодариш, че е била така добра да ти прави компания, понеже у вас ти е било наистина скучно. После може да и пишеш отново (но без да ставаш нахален, като постоянно и пишеш - така може да се отдръпне). Ако всичко е ок, след седмица - две може пак да излезете.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Пиши й, покани я на разходка...опознайте се
Бъди й приятел, помагай й и най-важното - изслушвай я.
Първо я опознай по-добре . Пишете си известно време и тогава я покани на среща.
вЕрвай ми, точно тва да кажеш изобщо не е оферта :Д
Не знам 'що изобщо в коментарите се намеси темата за писаниците по скайп/фейсбук и блабла; аз останах с впечатлението, че имате жив контакт, макар и нищожен. Финтът е следващия път като се засечете, ако примерно е с някакви приятели, да им се вмъкнеш леко и неангажиращо в компанията :Д, да говориш с всички, да ги бъзикаш, но да проявиш по-специално отношение към нея. Тва по подразбиране не трябва да го натрапваш. Като се разделяте искаш номер и воала. Винаги има вариант да не си допаднете или по някаква друга причина да не потръгнат нещата, ама в края на краищата не е апокалипсис.
Айде успех ;P
Тоя въпрос е еквивалентен на: "Момче съм, какво да правя?"