- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Багаж за морето :))
1.Бански.
2.Слънчеви очила.
3.Очила за виждане(истинска досада са малките етикети с много дребни букви).
4.Обувки-джапанки за плажа,сандали за града...
5.Кърпа...
6.Дрешки,(за 3 дена - максимум 6 комплекта)...
7.Телефон,зарядно за телефон.
8.Някаква връхна дреха за вечерта(тогава става доста хладно).
9.Гримове(целия козметичен несесер си помъквам).
10.Сешоар,четка за коса.
11.Сапун,паста и четка за зъби,душ-гел,шампоан и балсам.
12.Спрей за тяло,парфюм.
13.Дамски превръзки(за всеки случай!).
14.Аксесоари(шал,шапка,чанта ,).
15.Слънцезащитен крем.
16.Бельо,чорапи.
17.Фотоапарат + зарядно
18.Лекарства и термометър(една година се бях простудила и търсихме из града,тогава изхарчихме 50 лв.).
19.Топка
20.Списания,химикалка
Не виждам защо са ти маратонки - ако вали къде ще ходиш? Фенер също не ти трябва. Шезлонг? - Не!
Гримове - добре, но не и целият несесер. Лакове също няма да ти трябват, понеже от водата веднага падат. Аксесоарите (шапки, шалове...) сложи ги в единствено число. И си помисли отново дали ще ги използваш. Щом си на 13, най-вероятно ще се разхождате само в града и на плажа. (няма да ходите на дискотеки).
Ако искаш може да си вземеш и рокля за плажа.
Това е от мен.![]()
I'm beautiful in my way....
Аз пък тъкмо си пишех списък за ходене на лагер за 1 седмица и смятам да ползвам същия този списък когато си глася багажа за чужбина ( ще прекарам остатъка от лятото при майка си в Кипър)
1 Дрехи и бельо
2 Обувки
3 Гримове
4 Преса за коса
5 Сешоар и четка за коса
6 Лаптоп и зарядно
7 Слушалки за лаптопа
8 Мишка за лаптопа
9 4 кърпи за плаж(2 за плажа и другите за след баня) и още една кърпа за лице и ръце
10 Слънце защитен крем
11 2 чифта бански
12 Шампоан, сапун, самобръсначка
13 Дезодорант
14 Списания
15 Чанта за плаж
16 Телефон, зарядно и слушалки
17 Паста за зъби, четка
Мисля, че това е всичко необходимо а за чужбина ще трябва да взема неща до 20 килограма
//:Д тази тема ме връща в пубертета:Д
уча се да съм по-компактна:
1.(върху мен) очила, шапка, чантата ми с всички глупости, които разнасям из града 24/7 (книги, тефтер за писане, химикалка, моливи, понякога скицник, мини аптечка, деодорант, фибички, етц.), най-обемните обувки, които съм решила да помъкна (сандали, еспадрилки, когато се налага - гуменки)
2. бански + джапанки (красива дума!<3) + кърпи (плажна +-за лице и тяло)
3. 1-2 хипарски туники за плажа
4. няколко рокли/екипчета(хах, детство:Д), които с радост ще облека вечер. в момента less is more в гардероба ми, а предвид жегата, дрехите ми за 7 дни не превишават 15 см. + нещо връхно (някоя фина жилетка)
5. много неща за преди и след слънце.
6. плеъра, понякога телефона (обмислям да го изоставя този път), лаптопа (ако се пада да съм неразположена и/или сериозно ми се пише)
ПП: кой се гримира в жегата бе, девойки? о.О
Вечер не се ли гримираш?
Пък и добре сложеният грим не се разтича в жегите.
не, аз съм органик:Д
//забравила съм сапунчета, душ-гелчета, шампоанчета и прочее. те се подразбират
Що бе, една мадама по-горе смяташе, че "можеш да издържиш без да си миеш зъбите".
*Споменатата 'мадама' е май фейк, само да вметна.
Не че няма такива хора...*
Последно редактирано от Colouring : 07-08-2012 на 14:28
Само аз ли си нося чехли за баня? :Д
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
[QUOTE=semittyy;10256649]11.Сапун и шампоан(Вярвам,че можеш да изтраеш без да си миеш зъбите)
Хахаха! Сериозно? Ти не си ли миеш зъбите у вас? Наистина е доста неприлично, момиче да има лош дъх. Чувала ли си за думите "устна хигиена" и "възпитание? Моля те , не ме разсмивай, за 3 дена да не си взема четка и паста за зъби, а какво ли остава за седмица? Ц-ц-ц ! ;X
http://upl.codeq.info/ Най-якото сайтче за тази цел ^.^ Много ми помага с моя багаж от 1-2 години насам.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива